Nieuwsrubrieken

Verhuurbedrijven

< Ga terug naar Camperbedrijven

Camper verhuurbedrijven in Nederland

Het aanbod aan huurmogelijkheden van campers is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Ideaal voor reizigers die van afwisseling houden en er eens op een andere manier op uit willen. Tegelijkertijd is het huren van een camper geliefd bij kampeerders die willen proberen of het reizen per kampeerwagen wel bij hen past. En zo ja, welk type of model komt dan het meest in aanmerking? Om hier achter te komen is huren ook een uitgelezen mogelijkheid.
Op deze pagina vindt u een overzicht van verhuurbedrijven, gerangschikt op provincie.

Gelderland

De Jong Hattem
De Netelhorst 1
8051 KE Hattem

T. 038–4443777
E. info@dejongcaravans.nl

Geen jaarlijkse verplichtingen zoals onderhoud, stalling of verzekering. Altijd recente produkten mee op reis en een belevenis zoals u nog nooit heeft meegemaakt. MobileRent is een samenwerking tussen MobileDröme, Vossenhoek en De Jong Hattem. Indien u in het noorden van Nederland woont kunt u terecht in Hattemen als u in het zuiden van Nederland woont kan u terecht bij MobileRent in Nispen.

camper-huren

Camperverhuur De Leukste Camper
Rozenbergerweg 1
8084 PG ‘t Harde

T. 06-22576596
E. info@deleukstecamper.nl

U bent bij ons op het juiste adres voor het huren van een huurcamper. Wij verhuren diverse campers met verschillende indelingen van verschillende locaties door geheel Nederland.

Noord-Holland

Dick Groot Safari Campers B.V.

Dick Groot Safari Campers B.V.
Zandzegge 3 a
1731 LP WINKEL

T. 072-5719596
E. info@safaricamper.nl

Het is nu ook mogelijk een buscamper te huren bij Dick Groot Safari Campers. Geregeld vroegen onze klanten naar de huurmogelijkheid. Huren biedt de mogelijkheid camper-ervaring op te doen en bij gebruik van één tot enkele weken per jaar is huur een goed alternatief t.o.v. koop.

Overijssel

Campertravels
Lutten Oever 3
7707 PS BALKBRUG

T. 06-54318597
E. info@campertravels.nl

Campertravels is het huurbedrijf waar u zonder zorgen een camper kan huren voor een avontuurlijke vakantie. Of u nu een weekend, midweek of voor langere tijd op vakantie wilt, bij Campertravels zijn de mogelijkheden eindeloos.

Camper verhuurbedrijven buiten Nederland

Uiteraard zijn er ook (Nederlandse) aanbieders van verhuur campers die gevestigd zijn in het buitenland.
Hieronder vindt u een overzicht van verhuurbedrijven, gerangschikt op land.

Spanje

logo

Go Spain Campers & Accommodation

T. Bart 0031-626216241
T. Karin 0031-639032783
E. info@gospain.nl

 
Proef de pure vrijheid. Reis met je camper van Go Spain dwars door het prachtige Andalusië. Weinig streken spreken zo tot de verbeelding als Andalusië. Cultuur, prachtige landschappen, gastronomie, fraaie stranden en de gezellige drukte van de badplaatsen, het wordt u allemaal van harte gegund. Go Spain biedt u een unieke kans om uw eigen weg te gaan, ver weg van het geijkte pad of nu net langs alle highlights, maar dan in uw eigen tempo. Geen stress en geen herrie. Met een gevoel van pure vrijheid rijdende door fascinerende landschappen.

Beoordeel dit artikel
 
Like dit artikel
Tweet dit artikel