Camper TV en ACSI gaan samenwerken

Camper TV en ACSI gaan samenwerken
Camper TV en ACSI gaan samenwerken

Camperliefhebbers kunnen zich verheugen op de nieuwe samenwerking tussen campingspecialist ACSI en het populaire YouTube-kanaal Camper TV, geleid door Erik en Wilma. Met 24.000 abonnees biedt Camper TV al een uniek perspectief op het reizen met de camper, en dankzij deze samenwerking biezen ze straks ook een frisse en dynamische kijk op georganiseerde kampeerreizen.

Het nieuwe programma ‘Camper TV in ACSI’, waarvan wekelijks nieuwe afleveringen op het Youtube-kanaal van Camper TV te zien is, moet een alternatieve invalshoek bieden vergeleken met de meer traditionele kampeerprogramma’s zoals “We zijn er Bijna!”.

Ontkrachten van clichés

De kern van ‘Camper TV in ACSI’ ligt in het verkennen van Erik en Wilma’s ervaringen tijdens een door ACSI georganiseerde kampeerreis. Hun wekelijkse vlogs zullen enkele veelgehoorde misverstanden over kamperen en camperen aanpakken, vooral wat betreft de deelname aan georganiseerde reizen. Met hun eigenzinnige en informatieve aanpak willen ze laten zien dat kamperen veel meer is dan het beeld dat vaak wordt geschetst in traditionele media. Hun reisverslagen beloven een interessante mix van avontuur, cultuur, en natuur, waarbij ze zowel de georganiseerde activiteiten als de vrijheid om individueel uitstapjes te kunnen maken zullen belichten.

Meer dan alleen gezamenlijke activiteiten

De samenwerking tussen ACSI en Camper TV biedt een unieke kans om te laten zien dat een georganiseerde kampeerreis veel meer omvat dan alleen de deelname aan gezamenlijke activiteiten. Erik en Wilma laten ook de veelzijdigheid en schoonheid van het moderne kamperen zien, gezien door de ogen van twee ervaren kampeerliefhebbers.

‘Door programma’s als ‘We zijn er Bijna!’ blijft bij dit soort reizen vooral het beeld hangen van het campingleven en het jeu-des-boulen. Wij willen graag laten zien dat er veel meer te ontdekken is’, vertelt Erik. ‘Vaak wordt verondersteld dat je verplicht bent om aan alles mee te doen en dat er geen ruimte is voor individuele vrijheid. In onze video’s willen we laten zien dat een eigen invulling ook mogelijk is en zal er veel aandacht zijn voor de excursies, cultuur en natuur’, vult Wilma aan.

Wekelijkse afleveringen

Hun eerste georganiseerde reis brengt hen naar Spanje en Portugal, een ‘winterzonreis’ georganiseerd door ACSI. Een primeur voor het vloggende echtpaar, dat voor het eerst meegaat op zo’n georganiseerde trip. Deze reis zal hen in staat stellen om vanuit een persoonlijk perspectief verslag te doen, iets waar ze veel waarde aan hechten voor het vormen van een genuanceerde mening.

Vanaf 4 februari is de eerste aflevering van ‘Camper TV in ACSI’ te zien op het YouTube-kanaal van Camper TV. Elke zondag om 8.00 uur wordt een nieuwe aflevering verwacht, zodat kijkers wekelijks kunnen genieten van hun reisverhalen en -ervaringen.