Bürstner Travel Van T570

Diesel Handgeschakeld 2008 126.000 km
Verkocht

Aangeboden door Camper-N-Joy

Algemeen

Merk Bürstner
Model Travel Van
Uitvoering Camper
Bouwjaar 2008
Modeljaar 2008
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 131 pk
Kilometerstand 126.000 km
Aantal slaapplaatsen 2
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Combicassettes Dakluik Fietsenrek Hordeur Huishoudaccu Ladder Leeslampjes Luifel Verduistering cabine
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Uitschuifbaar werkblad Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Techniek en veiligheid
Lader Omvormer Veiligheidssloten Zonnepaneel
Radio/TV
Schotel Televisie
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim
Verwarming
Circulatie-verwarming Ringverwarming

Gewichten en maten

Totale lengte 599 cm
Breedte 220 cm
Hoogte 285
Stahoogte 195 cm
Leeggewicht 2710 kg
Rijklaar gewicht 2810 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 690 kg

Indelingen

Bed
2 aparte bedden Dwarsbed Vast bed
Zit
Middendinette Treinzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 2 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 140 cm x 190 cm
1-persoonsbed 100 cm x 190 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Voor de vakantieganger die graag veel van de wereld ziet is deze Burstner Travel Van een heerlijk vakantiehuis. De camper is uit 2008 en is geschikt voor 4 personen. U kunt uw fietsen makkelijk op de camper vervoeren dankzij de aanwezige fietsdrager. Het meenemen van al uw reisbagage in deze camper, is geen enkel probleem. Het laadvermogen bedraagt namelijk 690 kilo.

De kampeerwagen heeft een goede dieselmotor met een handmatige versnelling. De chauffeur heeft met deze camper ondermeer de beschikking over een achteruitrijcamera, verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Een extra slaapgelegenheid wordt gevormd door de comfortabele, gezellige treinzit. De uitnodigende middendinette is de ideale plek om samen te eten en te drinken. Het keukenblok is centraal in de camper gemonteerd en is onder anderen uitgerust met 3-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. De 10 liter boiler, die in de camper is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast (100 liter) met vriescompartiment ingebouwd.

In de 2 aparte bedden heeft ieder zijn eigen slaapplek. U kunt in deze camper genieten van een uitstekende nachtrust dankzij de lattenbodems en de schuimmatrassen op de bedden. In de badkamer kunt u zich heerlijk opfrissen bij de wastafel. Verder is er ook een cassettetoilet ingebouwd. In de camper kunt u ook douchen. Er bevindt zich een doucheruimte naast het slaapgedeelte.

De ringverwarming zorgt voor een goede circulatie van de verwarmde lucht.

Deze camper is voorzien van een televisie zodat u ook tijdens uw vakantie televisie kunt kijken. Om TV kijken via de satelliet mogelijk te maken, is de camper reeds voorzien van een vaste schotelantenne. Door de hordeur, waarmee deze camper is uitgerust, houdt u vliegen en andere insecten buiten de deur. U bent beschermd tegen zon en regen door de snel uit te draaien Omnistore cassetteluifel die aan de camper is bevestigd. Met de geplaatste zonnepanelen (120 Wh) verlaagt u niet alleen de energiekosten, maar bent u ook nog eens milieuvriendelijk bezig. Verder ontbreekt het u aan niets, want de afwerking van deze Burstner Travel Van bestaat ondermeer uit een vaste afvalwatertank, leeslampjes, veiligheidssloten, een ladder, een lader en een omvormer.

Past deze Burstner Travel Van helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.
Lees meer

Contact

Bürstner Travel Van  T570

Camper-N-Joy

Florijn 19

5751 PC, Deurne (Noord-Brabant)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen