Algemeen

Merk Pilote
Model Sensation
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2017
Modeljaar 2017
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 16.000 km
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 2
Aantal bedden 1

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Achteruitrijcamera Airbag(s) Airco op motor Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol DAB-radio Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Lichtmetalen velgen
Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Turbo diesel
Exterieur/Interieur
Dakluik groot Fietsenrek Garage achter Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting Leeslampjes Luifel Topbox
Verduistering cabine
Keuken
Afzuigkap Boiler Gascomfoor Koelkast Uitschuifbaar werkblad Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim
Verwarming
Kachel Ringverwarming
Techniek en veiligheid
Zonnepaneel

Gewichten en maten

Totale lengte 6957 cm
Breedte 2350 cm
Hoogte 2750
Leeggewicht 2855 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Bed
Vrijstaand bed
Keuken
Middenkeuken
Zit
L-zit

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Bekijk deze zeer nette Pilote Sensation 700 P uit het jaar 2017 eens van dichtbij. Hij beschikt over bijzonder veel ruimte en biedt een slaapplaats aan 2 personen. Door de toepassing van glasvezelversterkt kunststof is het dak van deze Pilote camper hagelbestendig. Ook is er een fietsenrek aanwezig. Sportievere kampeerders zullen deze ongetwijfeld vaak gebruiken.

De Fiat-onderbouw wordt aangedreven door een goede dieselmotor met handmatige versnelling. De Fiat is ondermeer uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, een achteruitrijcamera, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, cabineverduistering en stuurbekrachtiging.

De camper is voorzien van een handige L-zit voor een sfeervol samenzijn. Het keukenblok is centraal in de camper gemonteerd en is onder anderen uitgerust met 2-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. Er is een boiler aanwezig, die u van warm water voorziet. De koelkast met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad.

U zult de gemakkelijk instap van dit vrijstaande queensbed zeker waarderen. Aan slaapcomfort zal het u in deze camper, die is voorzien van lattenbodems en traagschuimmatrassen, zeker niet ontbreken. U kunt zich heerlijk opfrissen bij de wastafel in de badkamer. Daar is ook een cassettetoilet ingebouwd. Er is bovendien een doucheruimte in de camper, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.

De ringverwarming zorgt voor een goede circulatie van de verwarmde lucht.

In deze camper is ook een hordeur ingebouwd. Daardoor zult u in deze camper veel minder last van insecten hebben. Met de aanwezige zonnepanelen produceert u zelf schone energie. U bespaart zo in de kosten en u bent ook nog eens duurzaam bezig. Voor de vrije en onafhankelijke camperliefhebber zijn de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de lichtmetalen velgen en de topbox een mooie aanvulling op de lijst van opties en accessoires.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Pilote Sensation 700 P of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Aan deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden. Fouten en wijzigingen voorbehouden.

Hele nette camper!

Let op! Het door ons aangegeven leeggewicht is het gewicht zoals het door de fabriek wordt aangeboden. Extra gewicht wat later is toegevoegd, zoals bijvoorbeeld accessoires of gewicht van personen, dient hierbij opgeteld te worden. Ondanks onze zorgvuldigheid kunnen aan de advertentie geen rechten worden ontleend.
Lees meer

Contact

Pilote Sensation 700 P Queensbed

Cor Olie Recreatie

Weg en Bos 1

2661 DG, Bergschenhoek (Zuid-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen