Algemeen

Merk Rapido
Model I96
Uitvoering Integraal
Bouwjaar 2021
Modeljaar 2021
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 160 pk
Kilometerstand 24.150 km
Euro-klasse 6d-Temp
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Achteruitrijcamera Airbag(s) Airco op motor ALKO chassis ASR Automaat Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Dubbel zicht spiegel
Dubbele bodem Elektr. bedienbare ramen Inverter 600 W Leren stuur Lichtmetalen velgen Radio bediening aan het stuur Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Fietsenrek achter Garage Garage achter Hagelbestendig dak
Hordeur Huishoudaccu LED dagrijverlichting LED verlichting Luifel Zonnepaneel
Keuken
Afzuigkap Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Buitendouche Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Radio/TV
2de TV in slaapkamer Antarion 4 G booster incl Smart TV Televisie Televisiebeugel
Slaapcomfort
Lattenbodem
Verwarming
Combi 6 EH

Gewichten en maten

Totale lengte 754 cm
Breedte 235 cm
Hoogte 295
Leeggewicht 3170 kg
Rijklaar gewicht 3210 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3650 kg

Indelingen

Sanitair
Midden-opstelling
Bed
Queensbed

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Kom eens proefrijden in deze jonge Rapido i96, die plaats biedt aan 4 personen. Deze kampeerwagen is van het jaar 2021 en biedt u legio mogelijkheden. Doordat er een zogenaamd GFK-materiaal is toegepast, is het dak van deze Rapido camper hagelbestendig.

Het onderstel is van het merk Fiat. De dieselmotor wordt bediend met een automatische versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, een achteruitrijcamera, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en ABS.

Rapido heeft de luxe uitgevoerde keuken van deze camper onder andere voorzien van een afzuigkap voor de afvoer van kookluchtjes en overtollige warmte. Een ingebouwde boiler voorziet u van warm water. De ingebouwde koelkast met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering.

In de badkamer kunt u zich heerlijk opfrissen bij de wastafel. Verder is er ook een cassettetoilet ingebouwd. Ook is de camper uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u zich ook onderweg heerlijk kunt opfrissen.

U kunt ook tijdens de vakantie naar uw favoriete televisieprogramma′s kijken, dankzij de aanwezige televisie. Van vliegen en andere insecten heeft u in deze camper, dankzij de hordeur, geen last. Met de aanwezige zonnepanelen kunt u zelf zonne-energie opvangen en omzetten naar elektriciteit. Voor de vrije en onafhankelijke camperliefhebber zijn de vaste afvalwatertank, de televisiebeugel, de buitenlamp en de lichtmetalen velgen een mooie aanvulling op de lijst van opties en accessoires.

Bent u geïnteresseerd in deze Rapido i96? Wij ontvangen u van harte in onze showroom.

U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen in onze showroom.


Prijs is exclusief accessoires, gasfessen, stroomkabel. Inclusief BTW, BPM, fabrieksopties, homologatie, leges, transportkosten, brandstof, cabinemat en fabrieksgarantie of Bovaggarantie, tenzij anders vermeld. Prijswijzigingen, informatie-, zet- en drukfouten voorbehouden. Aan bovengenoemde informatie kan geen rechten worden ontleend.

Voor meer informatie E-mail: info@holtkamp-west.nl of telefoon: 030-6066830


Holtkamp-West is open van dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot en met 17:00 uur en op zaterdag van 11:00 uur tot en met 15:00 uur.
Lees meer

Contact

Rapido i96  Nu binnen in Nieuwegein

Holtkamp - West B.V.

Nijverheidsweg 2

3433 NP, Nieuwegein (Utrecht)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen