Algemeen

Merk Pössl
Model Roadcruiser
Uitvoering Buscamper
Bouwjaar 2020
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 160 pk
Kilometerstand 44.230 km
Euro-klasse 6d-Temp
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS buiten vulaansluiting Gas Bumper meegespoten Cabine airco camper staat op 4250KG , kan terug naar 3500 KG Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels extra set zomerbanden met Alu-velg gasmetercheck
led verlichting Luchtvering Maxi chassis SHR Levelsysteem Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Style pakket Black line Verwarmde buitenspiegels
Techniek en veiligheid
Achteruitrijcamera ASR Centrale deurvergrendeling Duo control Electrische opstap Elektrische spiegels ESP Heosafe sloten Massa-schakelaar Omvormer
Reservewiel spiegels automatisch inklapbaar Zonnepaneel
Exterieur/Interieur
2de sleutel met afstandsbediening Bagageruimte Combi rollos Dakluik dakventilator met afstandsbediening Draaistoelen hor schuifdeur Huishoudaccu Luifel Plise cabine
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) SOG toilet afzuiging
Verwarming
Diesel standkachel Gasfles/-flessen Ringverwarming
Keuken
Boiler Gascomfoor Koel/vries combinatie
Radio/TV
Radio ZENEC navigatie
Slaapcomfort
lengte bed

Gewichten en maten

Totale lengte 640 cm
Breedte 205 cm
Hoogte 283
Leeggewicht 3060 kg
Rijklaar gewicht 3300 kg
Max. toelaatbaar gewicht 4250 kg

Indelingen

Zit
Draaibare voorstoelen Kleine zit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Bed
Lengtebed

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze complete Pössl Roadcruiser XL uit 2020 ( modeljaar 2021 )is een goed uitgeruste buscamper, die een slaapplaats biedt aan 2 personen.

De camper is voorzien van een SHR Levelsysteem.

De bus staat op 4250 KG, en mag met een c1 rijbewijs gereden worden.
eventueel kunnen we hem terug laten zetten op 3500 kg. 

Onderweg profiteert de bestuurder van het gemak van cruise control, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, luchtvering, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare ramen. De dieselmotor wordt bediend met een automatische versnelling.

De kleine zit, waar de camper ook over beschikt, biedt een heerlijke plaats om even rustig te spelen, te internetten of te drinken. De keuken is in het midden van de camper geplaatst en beschikt over een 2-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. De boiler, die in de camper is ingebouwd, voorziet u snel van warm water.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. De badkamer biedt wasgelegenheid in de vorm van een wastafel. Tevens is er een ingebouwde cassettetoilet aanwezig. Ook is de camper uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u zich ook onderweg heerlijk kunt opfrissen.

De ringverwarming zorgt voor een goede circulatie van de verwarmde lucht.

Met de aanwezige zonnepanelen produceert u zelf schone energie. U bespaart zo in de kosten en u bent ook nog eens duurzaam bezig. Als opvallende, aanvullende kenmerken noemen wij graag nog de vaste afvalwatertank, de omvormer en het reservewiel.

Wilt u deze camper in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Pössl Roadcruiser XL kennis te maken.

Oortgiese campers adverteert onder voorbehoud van zet-en drukfouten. Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact

Pössl Roadcruiser  XL SHR Levelsysteem

Oortgiese Campers B.V.

Zutphen Emmerikseweg 103

7223 DB, Baak (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen