Knaus Sport TI 650 MD 160 PK/ 74.200 km.

Diesel Handgeschakeld 2011 74.190 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Strating Caravans B.V.

Algemeen

Merk Knaus
Model Sport TI
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2011
Modeljaar 2011
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 160 pk
Kilometerstand 74.190 km
Euro-klasse 5
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 3
Aantal bedden 1

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Fietsenrek Garage achter Huishoudaccu Indirecte verlichting Leeslampjes
Luifel Panoramadak Verduistering cabine
Onderstel/cabine
Audioinstallatie Bearlock Cabine airco Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Parkeersensoren achter Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Trekhaak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Techniek en veiligheid
Lader Omvormer Serviceluik Zonnepaneel
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Verwarming
Airco Cabine Circulatie-verwarming Kachel Winterisolatie
Radio/TV
Radio-voorbereiding Televisie Televisiebeugel
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras pocketveren

Gewichten en maten

Lengte opbouw 650 cm
Totale lengte 650 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 298
Stahoogte 198 cm
Leeggewicht 2842 kg
Rijklaar gewicht 2942 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 658 kg

Indelingen

Keuken
Middenkeuken
Zit
Middendinette
Sanitair
Hoek-opstelling
Bed
Frans bed

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Geniet van uw vakantie en ga eropuit met deze Knaus Sport TI 650 MD, gebouwd in 2011. Deze kampeerwagen heeft een maximaal gewicht van 3500 kg en telt 3 slaapplaatsen. Ook tijdens somber weer is er in de camper voldoende daglicht omdat deze een groot panoramadak heeft. De camper is tevens uitgerust met een handig fietsenrek, zodat u uw fietsen gemakkelijk kunt meenemen naar uw vakantiebestemming. Deze camper heeft een laadvermogen van 658 kilo. Hierdoor kunt u al uw vakantiebagage prima meenemen. Door het serviceluik zijn uw kampeerspullen ook van buitenaf makkelijk bereikbaar.

Het onderstel is van het merk Fiat. De dieselmotor wordt bediend met een handmatige versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Centraal in de camper bevindt zich de gezellige middendinette. Het keukenblok is centraal in de camper gemonteerd en is onder anderen uitgerust met 3-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. Voor een snelle toevoer van warm water is er een 10 liter boiler aanwezig. De ingebouwde koelkast (96 liter) met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering.

Het ruime, in de lengte geplaatste Franse bed is geschikt voor 2 personen. U kunt in deze camper genieten van een uitstekende nachtrust dankzij de lattenbodems en de pocketveringmatrassen op de bedden. In de badkamer, waar deze camper over beschikt, vindt u een ingebouwd cassettetoilet en een wastafel. Wilt u zich onderweg opfrissen? Dat kan gezien de camper voorzien is van een douchecabine.

Deze camper heeft een uitstekende isolatie, die in combinatie met de kachel zorgt voor een warm en aangenaam binnenklimaat. U kunt er dan ook in de winter prima mee kamperen.

De audio-installatie en de aanwezige televisie in deze camper zorgen voor vele uurtjes onbezorgd kijk- en luisterplezier. Met de aanwezige zonnepanelen (200 Wh) kunt u zelf zonne-energie opvangen en omzetten naar elektriciteit. Het hoge laadvermogen maakt deze camper extra geschikt voor de langere vakanties, net als de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de televisiebeugel, de buitenlamp en de lader.

Past deze Knaus Sport TI 650 MD helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.
Lees meer

Contact

Knaus Sport TI 650 MD 160 PK/ 74.200 km.

Strating Caravans B.V.

Weg Der Verenigde Naties 5

9636 HW, Zuidbroek (Groningen)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen