Algemeen

Merk Bürstner
Model Ixeo
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2018
Modeljaar 2018
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 150 pk
Kilometerstand 123.270 km
Euro-klasse 6
Aantal stoelen 4
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 3

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Achteruitrijcamera Airbag(s) Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels
Lichtmetalen velgen Navigatie Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Fietsenrek Garage achter Hordeur Huishoudaccu
Leeslampjes Luifel Panoramadak Verduistering cabine
Keuken
Apothekerskast Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Ladekoelkast Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Radio/TV
Radio-voorbereiding Televisiebeugel
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim
Techniek en veiligheid
Bearlock Serviceluik
Verwarming
Ringverwarming

Gewichten en maten

Lengte opbouw 730 cm
Totale lengte 714 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 280
Leeggewicht 2850 kg
Rijklaar gewicht 2950 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Bed
2 aparte bedden Hefbed Lengtebed
Zit
L-zit Rondzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 3 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

1-persoonsbed 80 cm x 200 cm
1-persoonsbed 80 cm x 200 cm
2-persoonsbed 140 cm x 200 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze superluxe en praktische Burstner Ixeo 726 G is gebouwd in het jaar 2018. Hij is voorzien van zeer veel extra accessoires! De camper heeft een lengte van 7 meter 30, mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 4 personen. Door de aanwezigheid van een panoramadak is er ook in de donkere seizoenen voldoende daglicht in deze camper aanwezig. Door het handige fietsenrek kunt u uw fietsen eenvoudig meenemen. U kunt al uw bagage makkelijk meenemen in deze camper, het laadvermogen bedraagt namelijk 550 kilo. Uw bagage kunt u ook van de buitenzijde snel bereiken via de ruime deuren aan beide kanten.

Het onderstel is van het merk Fiat. De dieselmotor wordt bediend met een 150pk sterke automatische versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, een navigatiesysteem, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare ramen. Ook heeft de Fiat diverse veiligheidsvoorzieningen zoals ASR en de ESP.

In de gezellige rondzit waarmee de camper is uitgerust, kunt u genieten van heerlijke maaltijden en gezellige avonden. De middenkeuken, waar de camper over beschikt, is onder meer voorzien van een 3-pits kooktoestel, spoelbak en kraan. De boiler, die in de camper is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. De ingebouwde koelkast met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering.

In de camper vindt u onder meer twee ruime enkele bedden die in de lengte zijn geplaatst. De enkele bedden hebben de lengte van 200cm en zijn beide 80cm breed. De enkele bedden kunnen ook als een groot bed gebruikt worden. Dan heeft het bed een lengte van 200cm en is 200cm breed
Een handige ruimtewinner is het tweepersoons hefbed, dat zich boven de zitgroep bevindt. Dit hefbed heeft een lengte van 200cm en is 140cm breed. In de de badkamer vindt u niet alleen een wastafel maar ook een ingebouwd cassettetoilet. Naast het slaapgedeelte bevindt zich ook de douchegelegenheid.

De ringverwarming zorgt voor een goede circulatie van de verwarmde lucht.

De audio-installatie in deze camper zorgt voor vele uurtjes onbezorgd luisterplezier. Om. In deze camper is ook een hordeur ingebouwd. Daardoor zult u in deze camper veel minder last van insecten hebben. Tenslotte blijven de verwarmde vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de televisiebeugel, de buitenlamp en de lichtmetalen velgen niet onbenoemd, met deze camper heeft u het échte gevoel van vrijheid binnen handbereik.

Extra winterstalling.
Omdat wij weten dat het heel lastig is om een geschikte stallingsplaats te vinden hebben wij die alvast voor u geregeled. U betaald slechts de helft van de kosten. Hier kunt u gebruik van maken voor de duur van deze winter. U hoeft zich dus geen zorgen te maken om een geschikte stallingsplaats te vinden voor uw camper. Wij stallen uw camper, ruim, vochtvrij en veilig.

Bij ons wordt een camper gewoon netjes afgeleverd, dus geen onnodige afleverkosten!
Elke camper boven de verkoopwaarde van 20.000,- euro wordt standaard afgeleverd met garantie, camper check, beurt, vervaning van banden en distributieriem die ouder zijn dan 5 jaar en een apk die ouder is dan 4 maanden.

Wij proberen de camper zo goed mogelijk te vertalen in de advertentie, maar een foutje kan zo gemaakt zijn. Hou er rekening mee dat een tv soms een update nodig heeft.

Dan staat deze Bürstner Ixeo Time 726G klaar om met u op avontuur te gaan!!! Zien wij u binnenkort? Neem dan contact met ons op. U bent van harte welkom.
Lees meer

Contact

Bürstner Ixeo 726 G Autom. 150pk hef enk bedd

De Leukste Camper

Rozenbergerweg 1

8084 PG, 't Harde (Friesland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen