Algemeen

Merk Eura Mobil
Model Forster
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2020
Modeljaar 2020
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 140 pk
Kilometerstand 24.410 km
Euro-klasse 6d-Temp
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 3

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Buitenlamp Combicassettes Dakluik groot Fietsenrek Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Leeslampjes Luifel Panoramadak
Onderstel/cabine
Airbag(s) Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Keuken
Afzuigkap Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Uitschuifbaar werkblad Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Techniek en veiligheid
Lader Omvormer Serviceluik Zonnepaneel
Radio/TV
Schotel Televisie Televisiebeugel
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim
Verwarming
Circulatie-verwarming

Gewichten en maten

Totale lengte 699 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 295
Stahoogte 210 cm
Leeggewicht 2959 kg
Rijklaar gewicht 2959 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 541 kg

Indelingen

Bed
2 aparte bedden Hefbed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Zit
L-zit

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 3 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

1-persoonsbed 80 cm x 197 cm
1-persoonsbed 80 cm x 190 cm
2-persoonsbed 125 cm x 200 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze praktische Eura Mobil Forster is gebouwd in het jaar 2020. De camper heeft een lengte van 6 meter 99, mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 4 personen. Door de aanwezigheid van een panoramadak is er ook in de donkere seizoenen voldoende daglicht in deze camper aanwezig. Door de toepassing van glasvezelversterkt kunststof is het dak van deze Eura Mobil camper hagelbestendig. Er is tevens een handig fietsenrek aanwezig, zodat u uw fietsen eenvoudig kunt meenemen. Uw bagage kunt u ook van de buitenzijde snel bereiken via het serviceluik.

De camper is uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, een achteruitrijcamera, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare spiegels. De aandrijving komt voor rekening van een duurzame dieselmotor met een handmatige versnelling.

Door de ruime en comfortabele L-zit nodigt de camper uit voor gezellige avonden. De keuken is in het midden van de camper geplaatst en beschikt over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. Een ingebouwde boiler voorziet u van warm water. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast met vriescompartiment ingebouwd.

U bespaart enorm veel ruimte dankzij het hefbed, waarin 2 personen een slaapplaats vinden. De twee aparte bedden waarover de camper beschikt, bieden een gemakkelijke instap. Om u van een welverdiende nachtrust te laten genieten, hebben de bedden niet alleen lattenbodems maar ook traagschuimmatrassen. Behalve een cassettetoilet heeft de badkamer ook een wastafel, waar u zich heerlijk op kunt frissen. Ook is de camper uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u zich ook onderweg heerlijk kunt opfrissen.

De warme lucht wordt verspreid door luchtkanalen voor een efficiënte verwarming.

Deze camper is voorzien van een televisie zodat u ook tijdens uw vakantie televisie kunt kijken. Om TV kijken via de satelliet mogelijk te maken, is de camper reeds voorzien van een vaste schotelantenne. Dankzij de hordeur heeft u in de camper geen last van vliegen en muggen. Op de camperplaats aangekomen kunt u de Thüle cassetteluifel in een oogwenk uitdraaien. Besparen op het energieverbruik en dus kosten? Dat kan met de aanwezige zonnepanelen (1 Wh). Afsluitend worden nog de accessoires genoemd die het kamperen veraangenamen. Denk hierbij aan de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de televisiebeugel, de buitenlamp, de lader en de omvormer.

Bent u geïnteresseerd in deze Eura Mobil Forster? Wij ontvangen u van harte in onze showroom.

Leder Bekleding
Lees meer

Contact

Eura Mobil Forster  T 699 EB Black Edition

Van der Vaart Caravans en Campers

De Overmaat 27

6831 AE, Arnhem (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen