Algemeen

Merk Knaus
Model Van TI Man
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2022
Modeljaar 2022
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 140 pk
Kilometerstand 22.947 km
Euro-klasse 6
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 2
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Achteruitrijcamera Airbag(s) Audioinstallatie Bandenspanningscontrole Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen
Elektr. bedienbare spiegels ESP Leren stuur Lichtmetalen velgen Luchtvering Navigatie Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Buitenlamp Combicassettes Dakluik groot Dakluik heki Fietsenrek Garage achter Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting
Leeslampjes Luifel Panoramadak Verduistering cabine
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Radio/TV
Schotel Televisie Televisiebeugel
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim
Verwarming
Circulatie-verwarming Ringverwarming

Gewichten en maten

Totale lengte 699 cm
Breedte 224 cm
Hoogte 305
Rijklaar gewicht 3070 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Zit
Dubbele standaardzit Standaardzit
Bed
2 aparte bedden Lengtebed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze complete kampeerwagen is van het merk Knaus. Door de aanwezigheid van een panoramadak is er ook in de donkere seizoenen voldoende daglicht in deze camper aanwezig. Door het gebruik van GFK (glasvezel versterkte kunststof) heeft deze Knaus camper een hagelbestendig dak. Het fietsenrek maakt het mogelijk om er tussentijds op uw vakantie ook makkelijk met de fiets op uit te trekken.

Het onderstel is van het merk MAN. Onderweg heeft de bestuurder met deze camper de beschikking over onder andere cruise control, een navigatiesysteem, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, luchtvering en stuurbekrachtiging.

De camper beschikt over een dubbele standaardzit, zodat u over flexibel in te delen zit- en slaapruimte beschikt. Om gezellig samen te kunnen zitten, eten en drinken is de camper voorzien van een praktische standaardzit. De middenkeuken, waar de camper over beschikt, is onder meer voorzien van een 3-pits kooktoestel, spoelbak en kraan. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een boiler aanwezig. De koelkast met vriescompartiment is ruim genoeg voor al uw etenswaren.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. De twee enkele bedden zorgen voor een gemakkelijke instap. U kunt in deze camper genieten van een uitstekende nachtrust dankzij de lattenbodems en de traagschuimmatrassen op de bedden. De badkamer biedt gelegenheid om u aan de wastafel op te frissen en er is tevens een cassettetoilet. Naast het slaapgedeelte bevindt zich ook de douchegelegenheid.

Het luchtcirculatiesysteem zorgt voor een goede verdeling van de verwarmde lucht.

Deze camper heeft een televisie en een ingebouwde audio-installatie, zodat u ook tijdens uw vakantie lekker naar muziek kunt luisteren of tv kunt kijken. Om via de satelliet televisie te kunnen kijken, is de camper uitgerust met een vaste schotelantenne. De camper heeft een hordeur, zodat u in de camper geen last van muggen en andere insecten heeft. Het ontbreekt zelfs de veeleisende kampeerder aan niets; de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de televisiebeugel, de buitenlamp en de lichtmetalen velgen zijn een kleine greep uit de vele details die deze camper zeer de moeite waard maken.

Bent u geïnteresseerd in deze Knaus Van TI Man? Wij ontvangen u van harte in onze showroom.

Camper Talsma: Een jong bedrijf waar u zich welkom voelt. Door de almaar groeiende markt en onze passie voor campers zijn wij Camper Talsma gestart.
Een vertrouwd adres voor al uw wensen op campergebied.


Wij staan bekend om onze grote klantgerichtheid & daarmee klanttevredenheid.
U bent namens al onze collega’s van harte uitgenodigd in onze prachtige showroom te Dronryp.
Lees meer

Contact

Knaus Van TI Man  640 MEG Vansation

Camper Talsma B.V.

De Alde Mar 26

9035 VP, Dronryp (Friesland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen