Algemeen

Merk Laika
Model X
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2013
Modeljaar 2013
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 79.972 km
Euro-klasse 5
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) ASR Audioinstallatie Breedspoor Chassis Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen
Elektr. bedienbare spiegels Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Trekhaak mogelijk Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte BBQ buiten aansluiting Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Garage XL Hordeur Horren en verduisteringsgordijnen
Huishoudaccu Leeslampjes Luifel Panoramadak Verduistering cabine
Keuken
Afzuigkap Gascomfoor Koelkast Spoelbak Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Radio/TV
Decoder Schotel Televisie Televisiebeugel
Techniek en veiligheid
Bearlock Serviceluik Zonnepaneel
Verwarming
Ringverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Lengte opbouw 659 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 285
Leeggewicht 2763 kg
Rijklaar gewicht 2863 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3499 kg
Laadvermogen 637 kg

Indelingen

Zit
Halve treinzit Zij bank
Bed
Dwarsbed Zitgedeelte om te bouwen naar slaapplaatsen
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 140 cm x 210 cm
2-persoonsbed 120 cm x 210 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze complete kampeerwagen is van het merk Laika. Het panoramadak zorgt, tijdens donkere dagen voor voldoende daglicht in deze camper. Het meenemen van al uw reisbagage in deze camper, is geen enkel probleem. Het laadvermogen bedraagt namelijk 637 kilo. Het handige serviceluik biedt u ook van buitenaf toegang tot uw bagage.

Het onderstel is van het merk Fiat. Onderweg heeft de bestuurder met deze camper de beschikking over onder andere cruise control, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Een gezellige plek om te zitten vindt u in de centrale halve treinzit, deze kan uiteraard ook dienen als extra slaapplaats. De keuken is in het midden van de camper gemonteerd en beschikt onder meer over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast (120 liter) met vriescompartiment ingebouwd.

De badkamer biedt wasgelegenheid in de vorm van een wastafel. Tevens is er een ingebouwde cassettetoilet aanwezig. Wilt u zich onderweg opfrissen? Dat kan gezien de camper voorzien is van een douchecabine.

De ringverwarming zorgt voor een goede circulatie van de verwarmde lucht.

Met de ingebouwde audio-installatie kunt u in de camper naar uw favoriete muziek luisteren. Daarnaast biedt de televisie ook nog eens talloze programma's. Televisie kijken kan ook op vakantie. De camper beschikt over een complete satellietontvanger met vaste schotelantenne. De camper heeft een hordeur, zodat u in de camper geen last van muggen en andere insecten heeft. Met de aanwezige zonnepanelen (100 Wh) kunt u zelf zonne-energie opvangen en omzetten naar elektriciteit. Naast het hoge laadvermogen zijn voor de vrije en onafhankelijke camperliefhebber de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de televisiebeugel en de buitenlamp een mooie aanvulling op de lijst van opties en accessoires.

Neemt u contact op voor het maken van een afspraak of bezoek onze showroom. Wij staan u graag te woord.
Lees meer

Contact

Laika X 610 R leuke design camper

Boshuyscampers

Monseigneur Borretstraat 67

5375 AB, Reek (Noord-Brabant)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen