Algemeen

Merk Forster
Model V636EBL
Uitvoering Buscamper
Bouwjaar 2022
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 120 pk
Kilometerstand 15.000 km
Euro-klasse 6d
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 2
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Elektrische opstap Fietsdrager Fietsenrek Hagelbestendig dak
Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting Leeslampjes Luifel Remi vouwgordijnen voor- en zijkant Verduistering cabine
Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Airconditioning Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels
Navigatie Start en stop Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Techniek en veiligheid
Extra USB aansluitingen Koolmonoxide-melder Lader Omvormer Rookmelder Traction Zonnepaneel
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Ladekoelkast Uitschuifbaar werkblad Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Verwarming
Ringverwarming Truma Combi Winterisolatie
Radio/TV
Antenne-voorbereiding Multimedia set Radio-voorbereiding
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim

Gewichten en maten

Totale lengte 6360 cm
Breedte 2050 cm
Hoogte 2610
Stahoogte 190 cm
Rijklaar gewicht 2995 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 550 kg

Indelingen

Zit
Halve treinzit Middendinette
Bed
2 aparte bedden Lengtebed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

U heeft aan ruimte geen gebrek, als u kiest voor deze buscamper, een ideale reisgenoot voor het hele gezin. Door het handige fietsenrek kunt u uw fietsen eenvoudig meenemen op vakantie.

De camper is uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, een achteruitrijcamera, een navigatiesysteem, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en cabineverduistering. De aandrijving komt voor rekening van een duurzame dieselmotor met een handmatige versnelling.

Een prima gelegenheid om gezellig te eten of nieuwe plannen te maken wordt gevormd door de halve treinzit. Centraal in de camper bevindt zich de gezellige middendinette. Het keukenblok is centraal in de camper geplaatst. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig. De inbouwkoelkast met vriescompartiment heeft een grote inhoud.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. De aparte bedden bieden een makkelijke instap en een slaapgelegenheid voor 2 personen. Aan slaapcomfort zal het u in deze camper, die is voorzien van lattenbodems en traagschuimmatrassen, zeker niet ontbreken. In de de badkamer vindt u niet alleen een wastafel maar ook een ingebouwd cassettetoilet. Er is bovendien een doucheruimte in de camper, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.

Op de warmste dagen van het jaar zorgt de airco voor frisse lucht. De zeer goede isolatie van deze camper, die bovendien is voorzien van een ringverwarming. zorgt voor een warme camper tijdens koude dagen. Hierdoor is de camper ook prima geschikt voor winterkamperen.

Deze camper heeft een ingebouwde audio-installatie, zodat u ook tijdens uw vakantie lekker naar muziek kunt luisteren. Door de hordeur, waarmee deze camper is uitgerust, houdt u vliegen en andere insecten buiten de deur. De gemonteerde zonnepanelen geven niet alleen een financieel voordeel, maar leveren ook een positieve bijdrage aan het milieu. Het zijn de details die deze camper verder verrassend compleet maken. Denk hierbij aan de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de antennevoorbereiding, de buitenlamp en de lader.

Neemt u contact op voor het maken van een afspraak of bezoek onze showroom. Wij staan u graag te woord.

Haffkamp Campers Randstad is een full-service camper bedrijf, waar u terecht kunt voor huur en koop van de nieuwste luxe campers (2 tot 7 personen). Tevens bieden wij onderhoud en stalling aan. Kom gerust eens langs in onze showroom, onze medewerkers staan voor u klaar. U vind onze showroom op de Noordeindseweg 334, 2651 LM in Berkel en Rodenrijs.

Wij zijn maandag tot en met zaterdag geopend van 10:00 tot 17:00. De koffie staat voor u klaar!
Lees meer

Contact

Forster V636EBL

Haffkamp Campers Randstad

Noordeindseweg 330-334

2651 LM, Berkel en Rodenrijs (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen