Dethleffs Advantage T 6501 B Elegance uitvoering

Diesel Handgeschakeld 2006 109.500 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Campermakelaar West-Brabant en Zeeland

Algemeen

Merk Dethleffs
Model Advantage T
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2006
Modeljaar 2006
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 128 pk
Kilometerstand 109.500 km
Euro-klasse 3
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 3
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Fietsenrek Hordeur Huishoudaccu Imperiaal Ladder
Leeslampjes Luifel Verduistering cabine
Onderstel/cabine
ABS Cabine airco Camera Cruisecontrol Lichtmetalen velgen Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Radio/TV
Decoder Schotel Televisie Televisiebeugel
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Techniek en veiligheid
Reservewiel Reservewiel-beugel Serviceluik
Verwarming
Kachel Ringverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Totale lengte 685 cm
Breedte 225 cm
Hoogte 295
Stahoogte 194 cm
Leeggewicht 2760 kg
Rijklaar gewicht 2860 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3495 kg
Laadvermogen 735 kg

Indelingen

Bed
Frans bed Slaapbank Vast bed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Hoek-opstelling
Zit
Halve treinzit

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 3 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 130 cm x 200 cm
2-persoonsbed 110 cm x 190 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Comfortabele Dethleffs Advantage Elegance T6501. Deze camper is in 2006 origineel in Nederland geleverd. Ruime 4-persoons camper o.a. voorzien van een fietsendrager op het chassis, lichtmetalen velgen, 2 LPG-flessen met buitenvulling, flatscreen TV met volautomatisch satelietschotel en cassetteluifel.

Deze halfintegraal biedt een slaapplaats aan 3 à 4 personen. Achterin bevindt zich het vaste Frans bed (130x200cm) en de dinette kan desgewenst worden omgebouwd tot een twijfelaar (190x110cm). De dinette bestaat uit een halve treinzit, een langsbank en de 2 draaibare voorstoelen. Vanuit deze stoelen is het heerlijk TV kijken. De cabine kan rondom worden verduisterd met behulp van plisségordijnen.

De L-vormige keuken is voorzien van een spoelbak met mengkraan, 3-pitsgascomfoor en een grote koel-vriescombinatie. De keuken heeft verder diverse kasten, draadkorven en lades. Naast de koelkast is een dubbele hang-legkast aanwezig. De was- en toiletruimte is voorzien van een wastafel met mengkraan, een cassettetoilet en een afsluitbare douchecabine.

Deze camper is gebouwd op basis van een Fiat Ducato en is voorzien van de 128pk sterke 2.8 JTD dieselmotor (Euro 3) met 5 handmatige versnellingen. Voor uw comfort tijdens het reizen is deze camper uitgerust met airconditioning, cruisecontrol, radio-cdspeler en een achteruitrijcamera. Recent is de bekleding en de vloerbedekking vernieuwd.

Tegen meerprijs kan deze camper worden afgeleverd met 6 of 12 maanden garantie. Vraag naar de mogelijkheden en de voorwaarden.

Deze camper wordt te koop aangeboden in collegiale verkoop met Campermakelaar Zuid-Holland Zuid en is te bezichtigen op onze locatie in Oud Gastel. 

Openingstijden
Maandag op afspraak
Dinsdag gesloten
Woensdag op afspraak
Donderdag van 10:00 tot 17:00 uur
Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur
Zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur
Bent u enthousiast over deze camper en wilt u meer informatie, foto's of een bezichtiging? Neem dan contact op met Alexander Michielsen via 06 – 1128 9683 of amichielsen@campermakelaar.nl

Vanzelfsprekend is iedere camper gecheckt, inclusief een vochtmeting en RDW-controle. In overleg kunt u voor eigen rekening een onafhankelijke camperkeuring (laten) uitvoeren.

Op alle overeenkomsten zijn de Algemene Voorwaarden van Campermakelaar.nl van toepassing. Deze zijn in te zien op onze website www.campermakelaar.nl/algemene-voorwaarden/

*Uiteraard besteden wij uiterste zorg aan de correctheid van de gegevens in onze advertenties. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen voorbehouden.*

Openingstijden locatie Oud Gastel

Maandag op afspraak
Dinsdag gesloten
Woensdag op afspraak
Donderdag van 10:00 tot 17:00 uur
Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur
Zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur
Zondag gesloten

Bent u enthousiast over deze camper en wilt u meer informatie of een bezichtiging inplannen? Neem dan contact op met Alexander Michielsen via 06 – 1128 9683 of amichielsen@campermakelaar.nl.

Vanzelfsprekend is iedere camper gecheckt, inclusief een vochtmeting en RDW-controle. In overleg kunt u voor eigen rekening een onafhankelijke camperkeuring (laten) uitvoeren.

Op alle overeenkomsten zijn de Algemene Voorwaarden van Campermakelaar.nl van toepassing. Deze zijn in te zien op onze website www.campermakelaar.nl/algemene-voorwaarden/

* Uiteraard besteden wij uiterste zorg aan de correctheid van de gegevens in onze advertenties. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen voorbehouden.*

Lees meer

Contact

Dethleffs Advantage T 6501 B Elegance uitvoering

Campermakelaar West-Brabant en Zeeland

Vierschaarstraat 2

4751 RP, Oud Gastel (Zeeland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen