Algemeen

Merk Bürstner
Model Nexxo T
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2016
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 150 pk
Kilometerstand 51.197 km
Euro-klasse 5
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 2
Aantal bedden 1

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Airconditioning Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels
Navigatie Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Dakluik groot Dakluik heki Fietsenrek Hordeur Huishoudaccu Luifel Panoramadak Verduistering cabine
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Oven Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Radio/TV
Schotel Televisie Televisiebeugel TV-antenne
Techniek en veiligheid
Gaslekdetector Kluisje Omvormer Reservewiel-beugel
Verwarming
Ringverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Lengte opbouw 749 cm
Totale lengte 749 cm
Breedte 230 cm
Leeggewicht 2925 kg
Rijklaar gewicht 3025 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 475 kg

Indelingen

Zit
Rondzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Bed
Lengtebed

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Het panoramadak zorgt, tijdens donkere dagen voor voldoende daglicht in deze camper. De camper is tevens uitgerust met een handig electrische fietsenrek, zodat u uw fietsen gemakkelijk kunt meenemen naar uw vakantiebestemming.

De camper is uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, een achteruitrijcamera, een navigatiesysteem, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en cabineverduistering. De aandrijving komt voor rekening van een duurzame dieselmotor met een automatische versnelling.

In de gezellige rondzit waarmee de camper is uitgerust, kunt u genieten van heerlijke maaltijden en gezellige avonden. De keuken is in het midden van de camper gemonteerd. De boiler, die in de camper is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast met vriescompartiment ingebouwd.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. De badkamer biedt gelegenheid om u aan de wastafel op te frissen en er is tevens een cassettetoilet. Ook is de camper uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u zich ook onderweg heerlijk kunt opfrissen.

Tijdens warme dagen zorgt de airco voor een heerlijk fris binnenklimaat. De warme lucht wordt verspreid door luchtkanalen voor een efficiënte verwarming.

Wie graag televisie kijkt, zal het waarderen dat deze camper is uitgerust met een televisie. Door de vaste schotelantenne kunt u overal via de satelliet naar Nederlandse televisiezenders kijken. In deze camper is ook een hordeur ingebouwd. Daardoor zult u in deze camper veel minder last van insecten hebben. Graag brengen wij nog de vaste afvalwatertank, de televisiebeugel, de buitenlamp, de omvormer, de gaslekdetector en het kluisje onder de aandacht, die de vrijheid van het camperen nog eens extra benadrukken.

Neemt u contact op voor het maken van een afspraak of bezoek onze showroom. Wij staan u graag te woord.

AAN DEZE OPGAVE KUNNEN GEEN RECHTEN ONTLEEND WORDEN
Lees meer

Contact

Bürstner Nexxo T 728 G

Camper-N-Joy

Florijn 19

5751 PC, Deurne (Noord-Brabant)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen