Roller Team T-Line

Diesel Handgeschakeld 2011 111.500 km 5 gordels
Verkocht

Aangeboden door Boshuyscampers

Algemeen

Merk Roller Team
Model T-Line
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2011
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 111.500 km
Euro-klasse 4
Aantal gordels 5
Aantal slaapplaatsen 5
Aantal bedden 3

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Airconditioning Breedspoor Chassis Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Luchtvering
Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Trekhaak mogelijk Verlaagde instap
Exterieur/Interieur
Buitenlamp Combicassettes Dakluik Garage XL Hagelbestendig dak Huishoudaccu Ladder Leeslampjes Luifel Panoramadak
Verduistering cabine
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Spoelbak Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Radio/TV
Schotel Televisie Televisiebeugel
Techniek en veiligheid
Serviceluik Zonnepaneel
Verwarming
Ringverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Totale lengte 725 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 290
Stahoogte 195 cm
Leeggewicht 2964 kg
Rijklaar gewicht 3064 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Bed
Dwarsbed Hefbed Zitgedeelte om te bouwen naar slaapplaatsen
Zit
L-zit Zij bank
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 5 personen, met 3 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 140 cm x 210 cm
2-persoonsbed 140 cm x 195 cm
1-persoonsbed 120 cm x 195 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze complete Roller Team T-Line uit het jaar 2011 biedt plaats aan het gehele gezin. De typische familiecamper heeft een lengte van 7 meter 25 en is geschikt voor chauffeurs met een B-rijbewijs. Door de aanwezigheid van een panoramadak is er ook in de donkere seizoenen voldoende daglicht in deze camper aanwezig. Door de toepassing van glasvezelversterkt kunststof is het dak van deze Roller Team camper hagelbestendig. Het handige serviceluik biedt u ook van buitenaf toegang tot uw bagage.

Het onderstel is van het merk Fiat. De dieselmotor wordt bediend met een handmatige versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, luchtvering, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

De camper is voorzien van een handige L-zit voor een sfeervol samenzijn. Centraal in de camper bevindt zich de middenkeuken, uitgerust met een spoelbak, kraan en 3-pits kooktoestel. De boiler, die in de camper is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. De inbouwkoelkast met vriescompartiment heeft een grote inhoud.

Het handige ruimtebesparende hefbed is geschikt voor 2 personen; het bevindt zich boven de zitgroep. De badkamer biedt gelegenheid om u aan de wastafel op te frissen en er is tevens een cassettetoilet. Er is bovendien een doucheruimte in de camper, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.

Tijdens warme dagen zorgt de airco voor een heerlijk fris binnenklimaat. De warme lucht wordt verspreid door luchtkanalen voor een efficiënte verwarming.

Met de televisie, waarmee deze camper is uitgerust, kunt u ook op vakantie naar uw favoriete televisieprogramma′s kijken. Om TV kijken via de satelliet mogelijk te maken, is de camper reeds voorzien van een vaste schotelantenne. Met de aanwezige zonnepanelen produceert u zelf schone energie. U bespaart zo in de kosten en u bent ook nog eens duurzaam bezig. Tenslotte blijven de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de televisiebeugel, de buitenlamp en de ladder niet onbenoemd, met deze camper heeft u het échte gevoel van vrijheid binnen handbereik.

Wilt u deze camper in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Roller Team T-Line kennis te maken.

Wij rekenen geen rijklaarmaakkosten.
Deze camper wordt afgeleverd inclusief een nieuwe APK, en onze campercheck

Met de grootste zorg stellen wij de advertenties samen, u kunt echter geen rechten ontlenen aan de inhoud. Type-, druk-, prijs- en uitvoeringsfouten voorbehouden
Lees meer

Contact

Roller Team T-Line

Boshuyscampers

Monseigneur Borretstraat 67

5375 AB, Reek (Noord-Brabant)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen