Rapido Rapido 946

Diesel Handgeschakeld 2005 130.366 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Haffkamp Campers Randstad

Algemeen

Merk Rapido
Model Rapido
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2005
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 107 pk
Kilometerstand 130.366 km
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Fietsenrek Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu
Ladder Leeslampjes Luifel Verduistering cabine Voortent
Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Airconditioning Alarm Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen
Elektr. bedienbare spiegels Navigatie Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Techniek en veiligheid
Gaslekdetector Kluisje Koolmonoxide-melder Lader Omvormer Reservewiel Reservewiel-beugel Rookmelder Serviceluik Zonnepaneel
Radio/TV
Decoder Schotel Televisie Televisiebeugel TV-antenne
Keuken
Afzuigkap Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Verwarming
Kachel Ringverwarming Winterisolatie
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim

Gewichten en maten

Totale lengte 631 cm
Breedte 231 cm
Hoogte 284
Leeggewicht 2992 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Bed
Frans bed Hefbed
Zit
Dubbele standaardzit Kleine zit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Achter-opstelling

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

De rapido is een ideale compacte camper. Deze praktische Rapido Rapido 946 is gebouwd in het jaar 2005. De camper heeft een lengte van 6 meter 31, mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 4 personen. Door het gebruik van GFK (glasvezel versterkte kunststof) heeft deze Rapido camper een hagelbestendig dak. Het fietsenrek maakt het mogelijk om er tussentijds op uw vakantie ook makkelijk met de fiets op uit te trekken. Uw vakantiebagage is via het handige serviceluik uitstekend bereikbaar, zowel van buiten als binnen in de camper.  

Het onderstel is van het merk Fiat. De dieselmotor wordt bediend met een handmatige versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, een navigatiesysteem, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare ramen.

De camper heeft een kleine zit, een prettige gelegenheid om rustig te lezen, te spelen of wat te drinken. De camper heeft een dubbele standaardzit, zodat u over een flexibel in te delen zit- en slaapruimte beschikt. De keuken van deze camper van Rapido is luxe uitgevoerd, u treft er zelfs een afzuigkap voor een goede afvoer van de kook- en bakluchtjes. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig. De ingebouwde koelkast met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering.

Het Franse bed, dat in de lengte is geplaatst, biedt volop ruimte voor 2 personen. Boven de zitgroep bevindt zich een ruimtebesparend hefbed, waar 2 personen kunnen slapen. U kunt in deze camper genieten van een uitstekende nachtrust dankzij de lattenbodems en de traagschuimmatrassen op de bedden. In de de badkamer vindt u niet alleen een wastafel maar ook een ingebouwd cassettetoilet. Er is bovendien een doucheruimte in de camper, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.

In een warm klimaat zorgt de airco voor de nodige verkoeling. De camper beschikt over hoogwaardige isolatie, die gecombineerd met de kachel voor een behaaglijk warm interieur van de camper zorgt. U kunt met deze camper als u wilt op wintersportvakantie.

Door de aanwezige audio-installatie en televisie, heeft u uw favoriete muziek en programma's binnen handbereik. Televisie kijken kan ook op vakantie. De camper beschikt over een complete satellietontvanger met schotelantenne. De camper heeft een hordeur, zodat u in de camper geen last van muggen en andere insecten heeft. Met de aanwezige zonnepanelen produceert u zelf schone energie. U bespaart zo in de kosten en u bent ook nog eens duurzaam bezig. Voor de vrije en onafhankelijke camperliefhebber zijn de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de televisiebeugel, de buitenlamp, de ladder en de lader een mooie aanvulling op de lijst van opties en accessoires.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Rapido Rapido 946 of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Haffkamp Campers Randstad is een full-service camper bedrijf, waar u terecht kunt voor huur en koop van de nieuwste luxe campers (2 tot 5 personen). Tevens bieden wij onderhoud en stalling aan. Kom gerust eens langs in onze showroom, onze medewerkers staan voor u klaar. U vind onze showroom op de Noordeindseweg 330-334, 2651 LM in Berkel en Rodenrijs.

Wij zijn maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 tot 17:00 en zaterdag van 10:00 tot 17:00. De koffie staat voor u klaar!
Lees meer

Contact

Rapido Rapido 946

Haffkamp Campers Randstad

Noordeindseweg 330-334

2651 LM, Berkel en Rodenrijs (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen