Bürstner introduceert de nieuwe Lyseo Time T

Bürstner Lyseo Time T camper

Bürstner introduceert de nieuwe Lyseo Time T

Op de CMT 2019 in Stuttgart presenteert de Duitse camper- en caravanbouwer de nieuwe Lyseo Time T. Deze nieuwe halfintegraal campers bouwt Bürstner op basis van de Citroën Jumper.

De nieuwe Lyseo Time T-campers passen qua uiterlijk keurig bij de andere modellen uit de Lyseo-serie. De styling komt het meest overeen met de Lyseo Time I-modellen.

Bürstner breidt met de nieuwe Lyseo Time T camper haar assortiment halfintegraal campers naar beneden toe uit. De Lyseo Time T wordt namelijk in het lagere middensegment gepositioneerd.

Hagelbestendig dak

Standaard is de Lyseo Time T voorzien van hagelbestendig dak van glasvezelversterkte kunststof. Dat is wat je in deze prijsklasse lang niet altijd ziet. Dat geldt ook voor de matrassen. De Lyseo Time T-campers zijn namelijk standaard uitgerust met multizone koudschuimmatrassen voor een optimaal slaapcomfort. De meubels van de Lyseo Time T zijn uitgevoerd in een fraai licht „Riva Loft“ meubeldecor. Dit meubeldecor past fraai bij de overige interieurdelen en stoffering en zorgt voor een prettige ruimtelijke indruk.

Vier indelingen

Bürstner Lyseo Time T camperEr zijn 4 indelingen, waarvan 2 met een eilandbed en 2 met enkele bedden. Alle indelingen beschikken over 4 gehomologeerde zitplaatsen. Optioneel kan de Lyseo Time T ook worden besteld met een hefbed. De Lyseo Time T 690 G heeft enkele bedden en een doordachte, variabele badkamer. De T 727 G is een stukje ruimer, heeft een grote badkamer en een zitgroep met 2 langsbanken. De derde indeling, de T 736 heeft een soortgelijke zitgroep maar heeft weer enkele bedden. T 700 is een nieuwe indelingen en ook een van de meest compacte indelingen met eilandbed en aparte douche en toilet.

Like dit artikel
Tweet dit artikel