Blaupunkt Rome 980 DAB Android multimediasysteem

Blaupunkt Rome 980 DAB

Blaupunkt Rome 980 DAB Android multimediasysteem

Op de Caravan Salon presenteert Blaupunkt met de nieuwe Rome 980 DAB haar nieuwste multimediasysteem voor campers.

Het is een 2-DIN systeem met een groot 10,1 inch touchscreen en alle mogelijkheden die je als camperaar maar kunt wensen.

Zo heeft het systeem naast een normale AM/FM-radio en een CD/DVD-loopwerk ook een geïntegreerde DAB/DAB+ ontvanger, Bluetooth connectiviteit en is het ook voorbereid om als navigatiesysteem te kunnen gebruiken.

Daarnaast biedt het systeem ook een USB- en aux-aansluiting alsmede een slot voor een microSDHC-kaart. Middels een geheugenkaart kun je het systeem ook als navigatiesysteem gebruiken.

Bluetooth

De Bluetooth-interface is niet alleen geschikt om muziek mee te streamen, maar ook om handsfree mee te bellen. Het systeem beschikt ver een ingebouwde microfoon terwijl je er ook een externe microfoon op aan kunt sluiten. Ook zijn er video-aansluitingen aan de voor- en achterzijde, alsmede een aansluiting voor een achteruitrijcamera.

Versterker

De versterker van het systeem heeft een vermogen van 4 x 50 Watt. Daarnaast is er een aansluiting voor een subwoofer en kan het apparaat ook dienen als 4-kanaals voorversterker. Om het geluid optimaal aan te passen, heeft het systeem ook een 10-bands equalizer.

Android 6.0

De bediening van het systeem geschiedt via het grote touchscreen of de meegeleverde afstandsbediening. Het multimediasysteem heeft een werkgeheugen van 256 MB en werkt op Android 6.0. De interface van Blaupunkt is zeer intuïtief en voor een deel individueel aan te passen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel