Alles onder één dak bij CaBe Service op de Veluwe

Dit BOVAG garagebedrijf (voorheen Koenders bedrijfsauto’s) is al meer dan 80 jaar gevestigd aan de Coldenhovenseweg 39 in Eerbeek, Gelderland.

CaBe Service (de nieuwe naam) staat voor Camper en Bedrijfsauto Service. Wat doen zij allemaal? Het is haast te veel om op te noemen.

  • Reparatie en onderhoud en APK van bedrijfsauto’s en campers.
  • Verkoop gebruikte campers.
  • Reparatie aan camperopbouw en -interieur.
  • Opbouw en vervanging of reparatie van allerlei accessoires; denk daarbij aan achteruitrijcamera’s, luifels, zonnepanelen, fietsenrekken, navigatie, satellietschotels, mobiele Led tv’s, receivers, enz..
  • Gasinstallatie: reparatie en onderhoud.
  • Afpersen, dit geldt ook voor de gasapparaten: koelkast, kachel, boiler, e.d..

Tevens hebben zij een campershop waar u diverse camperartikelen en -accessoires kunt kopen en bekijken voordat u deze op uw camper laat plaatsen. Ze kunnen u ook goed adviseren bij de keuze of wensen die u heeft. Ook zijn er materialen en advies voor zelfbouwers.

De werkplaats is uitgerust met: moderne uitleesapparatuur, testapparatuur en gereedschappen, remmentestbank, roetmeterkast e.d..

Verder beschikken zij over vier verschillende hefbruggen tot max 14.000 kg. zodat voor elk voertuig de mogelijkheid bestaat om dit goed te kunnen inspecteren en repareren. Er is dus ook plaats voor grote en hoge campers. U leest het: ze zijn van alle markten thuis.

CaBe Service: telefoon 0313-659006.
Website: www.cabe-service.nl
E-mail: info@cabe-service.nl