Gratis verblijf op Vogelzang tijdens Motorhomesalon

Campersite.nlBezoekers van de 2de Hands Motorhomesalon, dat  17 en 18 maart 2012 plaats vindt in Antwerp Expo, kunnen met hun camper gratis verblijven op Camperpark Vogelzang.

De 2de Hands Motorhomesalon is gespecialiseerd in tweedehands en voorradige campers, alsmede ook alle aanverwante zaken zoals camperplaatsen en campings, toeristische diensten, magazines en gidsen, accessoires, verhuur, etc.

Het weekend van de beurs kunnen de bezoekers van de beurs gratis met hun camper verblijven op camperpark Vogelzang (Vogelzanglaan 7, 2020 Antwerpen) van zaterdag op zondag (aankomst op zaterdag 17 maart). Het reserveren van een plaats op Camperpark Vogelzang kan per mail (info@nocterra.com) of per telefoon (+32 477 800 880) met vermelding van naam, voornaam en kenteken.

 

Om de reservering te bevestigen ontvangt men een e-mail met het verzoek om € 5 te storten. Dit bedrag kan men op de beurs bij de infobalie weer terugvragen. Na betaling is de reservering definitief en ontvangt men een bevestiging daarvan alsmede een gratis entreekaart voor de beurs voor 2 personen t.w.v. € 10,00. De inschrijvingen gebeuren in volgorde van ontvangst van betaling, de hoeveelheid beschikbare plaatsen is beperkt!