HymerCar buscamper kopen

Hymer heeft naast gewone campers ook buscampers in het programma. Het Duitse topmerk heeft zelfs een heel compleet programma buscampers. Vanwege de omvang van dit programma worden de Hymer buscampers onder de merknaam HymerCar verkocht.

Filteren
Filteren
Sluiten
Reset filters
HymerCar

Vorig seizoen heeft Hymer het HymerCar programma aangevuld met een premium buscamper, de HymerCar Free. Hier heeft Hymer weer gekozen voor een Fiat Ducato. Tegelijkertijd introduceerde Hymer ook een compacte buscamper, de HymerCar Sydney.

HymerCar Grand Canyon

Hymer bouwt de HymerCar over het algemeen op basis van een Fiat Ducato. Maar ook wel op basis van de Mercedes Sprinter. Dit onderstel wordt door Hymer de laatste tijd steeds vaker gebruikt. Zo introduceerde Hymer laatst bijvoorbeeld de HymerCar Grand Canyon S, die op een Mercedes onderstel wordt gebouwd. Deze Mercedes Sprinter is onlangs vernieuwd, zodat deze buscamper nu ook voorzien is van de allerlaatste technologie op het gebied van veiligheid.

De HymerCar buscampers zijn door Hymer onderverdeeld op basis van het gebruikte chassis en de aanwezigheid van een badkamer. Wie een HymerCar buscamper met badkamer wil, kan kijken naar een Ayers Rock, Grand Canyon, Nevada, Yellow Stone en Yosemite buscamper. Ook de HymerCar Grand Canyon S, die wordt gebouwd op een Mercedes Sprinter chassis, heeft een badkamer. Dat geldt ook voor de nieuwe premium buscamper HymerCar Free. Als je niet echt een badkamer nodig hebt, dan zou je eens naar de HymerCar Sydney kunnen kijken.