HymerCar buscamper kopen

De buscampertak van de Duitse Erwin Hymer Group heet HymerCar. Hymer is voortdurend bezig met innovatie en ontwikkelingen. Zo won het Duitse campermerk in 2024 weer diverse prijzen zoals de German Design Award. Met ingang van modeljaar 2024 is er ook weer een Eriba Car buscamper. Deze tekst loopt door onder de advertenties.

 

 

Filteren
Filteren
Sluiten
Reset filters
HymerCar

De buscampertak van de Duitse Erwin Hymer Group heet HymerCar. Hymer is voortdurend bezig met innovatie en ontwikkelingen. Zo won het Duitse campermerk in 2024 weer diverse prijzen zoals de German Design Award. Het nieuwste concept is de Hymer Venture S met het opvallende uitklappende terras aan de achterkant. Inmiddels als seriemodel te koop. Een HymerCar buscamper kopen is kiezen voor innovatie en kwaliteit.

HymerCar buscamper kopen: Fiat of Mercedes

HymerCar bouwt haar buscampers op het onderstel van de Fiat Ducato en de Mercedes Sprinter.Enkele populaire modellen op het Fiat chassis zijn de HymerCar Ayers Rock, Grand Canyon, Yosemite en Yellowstone. Deze modellen zien we ook terug in het programma voor 2024. Buscampers op het onderstel van de Mercedes Sprinter zijn herkenbaar aan de S in hun naam. Zo is de Free buscamperserie op Fiat verkrijgbaar en als Hymercar Free S op Sprinter. De Grand Canyon S is er ook als vierwielaangedreven Canyon S Cross Over. Mocht u van de gebaande paden af willen dan is dit de perfecte camper voor u. Een HymerCar buscamper kopen is daarbij een zeer waardevaste investering.

Dankzij het Smart Battery System 2.0 kunt u dagen lang onafhankelijk off grid kamperen. De hypermoderne LifePo4 lithiumbatterijen maken het mogelijk. Ze zijn krachtig, duurzaam en erg compact. Voor het veilig meenemen van de fietsen is het het Hymer Backrack+. Met het waterfilter van Hymer, het clearliQ travel filter heeft u altijd de beschikking over schoon en drinkbaar water. Dankzij Hymer Connect, het digitale ecosysteem, maakt u van elke buscamper een slimme buscamper. Via de app krijgt u voertuiginformatie en kunt u diverse aspecten van het woongedeelte regelen.

Hymer, sinds 1957 en naar eigen zeggen uitvinder van de camper, is weliswaar in 2018 zelf ingelijfd door het Amerikaanse Thor Industries, ze blijven trots op hun Duitse komaf. Dat is te zien op hun site waarop we onder andere lezen "geproduceerd in Duitsland, merkbare kwaliteit".

Eriba Car buscamper 2024: terug van weggeweest

Met ingang van modeljaar 2024 verrast Hymer met de terugkeer van een oude bekende. Eriba is de naam van de caravantak van Hymer. Maar tussen 1985 en 2010 zijn er ook een paar campers op de markt gebracht onder deze naam. En nu staat er opeens de Eriba Car buscamper. De basis is een Dethleffs, maar dat maakt hem er niet minder bijzonder op. Een hebbeding met een hoog cultgehalte. U leest er hieronder op de modelpagina meer over.

Beschikbare modellen

Eriba Car camper kopen

Eriba is de naam van de caravantak van Hymer. Toch waren er in het verleden ook een paar campers die deze naam droegen. In 2010 verscheen de laatste. Voor modeljaar 2024 kiest Hymer ervoor om weer een Eriba Car camper in de showroom te zetten.

Bekijken
Hymercar buscamper op Fiat chassis kopen

Een Hymercar buscamper op Fiat chassis kopen is kiezen uit vier modellen buscampers. De Hymer Ayers Rock, Grand Canyon, Yosemite of Yellowstone. Hymercar is de buscampertak van het Duitse Hymer.

Bekijken
Hymercar Free buscamper kopen

De Hymercar Free buscamper is er in drie uitvoeringen. Een Hymercar Free buscamper kopen is allereerst kiezen voor de Ducato of de Sprinter als basisvoertuig. Kiest u voor die laatste dan is dat de Free S (met de S van Sprinter).

Bekijken
Hymercar Grand Canyon S buscamper kopen

De Hymercar Grand Canyon S heeft als basis de Mercedes Sprinter. Er is ook een Grand Canyon S Cross Over. Deze staat een stuk hoger op de wielen en heeft vierwielaandrijving. Voor wie van de gebaande paden af wil kunnen.

Bekijken