Pössl camper kopen

Al jarenlang behoren de Pössl buscampers tot de populairste van Europa. Vergeleken met andere camperfabrikanten is Pössl met haar 30 jaar nog een relatief jonge producent van campers. Dit heeft het Duitse merk echter niet belet om uit te groeien tot een van ‘s werelds meest bekende en gerenommeerde buscamper-merken. Nergens is de populariteit van de Pössl campers groter dan in haar thuisland, Duitsland. Daar is de merknaam ‘Pössl’ haast een synoniem voor ‘buscamper’.

Filteren
Filteren
Sluiten
Reset filters

Made in Germany

Pössl

Pössl kampeerbussen zijn niet zonder goede reden razend populair. De filosofie achter de succesvolle campers is dat ze voor zowel recreatief als dagelijks gebruik geschikt moeten zijn. Dankzij deze veelzijdigheid zijn Pössl buscampers niet alleen ideaal voor vakanties, maar ook voor dagjes uit, als mobiel kantoor of voor een rit naar de lokale supermarkt. Natuurlijk staat het merk ook bekend om haar slimme details, innovatieve visie en made in Germany-kwaliteit.

Pössl leveringsprogramma seizoen 2022

Voor het seizoen 2022 bestaat het Pössl leveringsprogramma uit tal van buscampers in diverse soorten en maten. Het 2022-programma is uitgebreider dan ooit. Naast de welbekende Roadcamp, Roadcamp R, Roadcruiser, Roadster en 2Win zijn namelijk ook de Summit- en Trenta modellenreeksen terug te vinden in het programma voor dit modeljaar. Eigenlijk is het programma van Pössl nog veel groter, we beperken ons echtet to de modellen die via de Nederlandse importeur verkocht worden.

Productnieuws Pössl

Naast het feit dat het leveringsprogramma uitgebreider is dan ooit, zijn er ook nog andere noviteiten. Sinds kort heeft Pössl de nadruk gelegd op ruimtelijkheid. Hierdoor voelen veel van de buscampers van binnen aan als een grotere integraal camper. Dit is onder andere terug te zien in de Pössl Trenta 600 en Pössl 2Win S Plus, welke beiden relatief veel open leefruimte hebben. Overigens gaat de Trenta, het jubileummodel ter ere van het 30-jarige bestaan van de Duitse buscamper fabrikant, vanaf dit jaar door het leven als volwaardige modellenserie. Verder zijn alle Pössl kampeerbussen uit 2022-programma voorzien van de nieuwste Dometic-koelkast, welke je kunt bedienen met een separaat bedieningspaneel.

Uiteraard zijn er dit kampeerseizoen ook wat nieuwe indelingen. Zo presenteerde Pössl op de Caravan Salon de nieuwe Summit 540 Shine. Dit is een compacte tweepersoons camper met een flexibel in te delen zitgroep en een slimme opbergmogelijkheid boven de cabine. De Summit 540 Shine campingbus heeft maximaal vier zitplaatsen, waarvan drie vast. Achter de draaibare voorstoelen bevindt zich een opklapbare tafel en een enkele zitplaats. De vierde zitplaats kan zo nodig heel makkelijker worden toegevoegd en ook weer verwijderd. Slim is ook de nieuwe Multiroof opbergmogelijkheid boven de cabine. Dit open opbergvak kan zo nodig worden opgeklapt zodat de plank nagenoeg vlak tegen het plafond zit.