Pössl camper kopen

Al jarenlang behoren de Pössl buscampers tot de populairste van Europa. Vergeleken met andere camperfabrikanten is Pössl met haar ruin 30 jaar nog een relatief jonge producent van campers. Dit heeft het Duitse merk echter niet belet om uit te groeien tot een van ‘s werelds meest bekende en gerenommeerde buscamper-merken. Nergens is de populariteit van de Pössl campers groter dan in haar thuisland, Duitsland. Daar is de merknaam ‘Pössl’ haast een synoniem voor ‘buscamper’. Een Pössl buscamper kopen is kiezen voor Duitse kwaliteit.

Filteren
Filteren
Sluiten
Reset filters

Pössl camper kopen: Made in Germany

Pössl

Een Pössl camper kopen? Pössl kampeerbussen zijn niet zonder goede reden razend populair. De filosofie achter de succesvolle campers is dat ze voor zowel recreatief als dagelijks gebruik geschikt moeten zijn. Dankzij deze veelzijdigheid zijn Pössl buscampers niet alleen ideaal voor vakanties, maar ook voor dagjes uit, als mobiel kantoor of voor een rit naar de lokale supermarkt. Natuurlijk staat het merk ook bekend om haar slimme details, innovatieve visie en made in Germany-kwaliteit.

Pössl leveringsprogramma seizoen 2024

Voor het seizoen 2024 bestaat het Pössl leveringsprogramma uit tal van buscampers in diverse soorten en maten. Het 2024 programma omvat de Pössl D-Line. Met de welbekende modellen Roadcamp, Roadcamp R, Roadcruiser, Roadstar. Daarnaast is er de Summit- en Trenta modellenreeks. Met onder andere de bekende 2Win-reeks.

Productnieuws Pössl 2024

Sinds kort heeft Pössl de nadruk gelegd op ruimtelijkheid. Hierdoor voelen veel van de buscampers van binnen aan als een grotere integraal camper. Dit is onder andere terug te zien in de Pössl Trenta 600 en Pössl 2Win S Plus, welke beiden relatief veel open leefruimte hebben. Overigens gaat de Trenta, het jubileummodel oorspronkelijk ter ere van het 30-jarige bestaan van de Duitse buscamper fabrikant, inmiddels door het leven als volwaardige modellenserie.

Vrij recent is de Summit 540 Shine. Dit is een compacte tweepersoons camper met een flexibel in te delen zitgroep en een slimme opbergmogelijkheid boven de cabine. De Summit 540 Shine campingbus heeft maximaal vier zitplaatsen, waarvan drie vast. Achter de draaibare voorstoelen bevindt zich een opklapbare tafel en een enkele zitplaats. De vierde zitplaats kan zo nodig heel makkelijker worden toegevoegd en ook weer verwijderd. Slim is ook de nieuwe Multiroof opbergmogelijkheid boven de cabine. Dit open opbergvak kan zo nodig worden opgeklapt zodat de plank nagenoeg vlak tegen het plafond zit. Een Pössl camper kopen is kiezen voor de bekende Duitse kwaliteit.

Beschikbare modellen

Pössl Summit camper kopen

Een Pössl Summit camper kopen is kiezen voor de Fiat Ducato als basisvoertuig. De Summit is er ook als Pössl Summit Shine en als Pössl Summit Prime.

Bekijken
Pössl Trenta camper kopen

Een Pössl Trenta camper kopen is kiezen voor het open leefruimte concept van Pössl. En voor een eigenzinnig interieur en exterieur. Neem het unieke verlichtingsconcept of de opvallende patrijspoorten als ramen.

Bekijken
Pössl Plus camper kopen

Een Pössl Plus camper kopen is kiezen voor alles erop en eraan. Op deze buscampers zit een supercomplete uitrusting. U kunt kiezen uit zes varianten. Vier keer de Pössl 2win Plus en twee keer de Pössl Summit Plus.

Bekijken
Pössl D-Line camper kopen

Een Pössl D Line camper kopen is kiezen voor het Roadcamp R, Roadstar of Roadcruiser model. Er is keus uit drie lengtes en vijf verschillende indelingen.

Bekijken