Weinsberg modellen 2018

Weinsberg Carasuite

Weinsberg breidt programma uit met de Carasuite campers

ZOETERMEER – Ook van Weinsberg is er inmiddels meer bekend over de nieuwe 2018 modellen. Het Duitse merk, dat onder de hoede van het Knaus-Tabbert concern valt, breidt het programma uit met een nieuwe serie campers.

Met de Carasuite breidt Weinsberg haar programma uit met een serie half-integraal campers die standaard zijn voorzien van een hefbed. Ook zal Weinsberg de Caracompact Edition Pepper voor komend seizoen in een nieuw jasje steken.

Carasuite

Zoals gezegd wordt de Weinsberg Carasuite standaard voorzien van een hefbed. Ook biedt de Carasuite volgens Weinsberg dankzij een slim ontwerp 15 centimeter meer stahoogte onder het hefbed. De Carasuite zal vooralsnog verkrijgbaar zijn in vier verschillende indelingen: 650 MF, 650 MG, 700 ME en 700 MX. Alle indelingen bieden 5 slaapplaatsen en zitplaatsen. De 650 MF zelfs 6. Ze zijn verder voorzien van een variabele dinette, een was/toiletruimte met aparte doucheruimte (behalve de 650 MF) alsmede een groot keukenblok met voldoende bergruimte. De LED-spots en het grote dakvenster zorgen voor meer dan voldoende licht en een goede ruimtelijke indruk.

De nieuwe Weinsberg Carasuite zal zijn première op de Caravan Salon in Düsseldorf beleven.

Caracompact Edition Pepper

Ook in modeljaar 20188 zal er een Edition Pepper van de Weinsberg Caracompact worden uitgebracht. Logisch, want van het op de vorige Caravan Salon geïntroduceerde actiemodel werden meer dan 1000 exemplaren verkocht. De Edition Pepper van modeljaar 2018 wordt af fabriek voorzien van 16” lichtmetalen velgen, een Pioneer EVO multimedia-installatie met geïntegreerde navigatie alsmede Truma iNet om de verwarming en airco via de smartphone of tablet te bedienen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel