Ventura navigatiesysteem nu ook met camperplaatsen

Campersite.nlVersluis Automotive introduceert een vernieuwde versie van de Ventura navigatiesystemen, welke speciaal zijn ontwikkeld voor de eigenaren van campers en caravans.

 
 
De Ventura navigatiesystemen zijn, naast de reeds aanwezige ACSI Campingids en de Reisemobil Bord Atlas, nu ook voorzien van de complete Facile-en-Route Campergids, veelal voorzien van een foto van de camperplaats. Totaal komt dit neer op meer dan 20.000 adressen, die eenvoudig kunnen worden geselecteerd vanaf de lokatie waar men staat, of vooruit te programmeren. Uiteraard kan men ook zoeken op coördinaten. Ook is het aantal landen (nog niet alle met de beperkingen)sterk uitgebreid, (nog niet alle met de beperkingen).
 
 
Zo is de " Ventura" nu voorzien van de nieuwste en verbeterde kaarten van Navteq, een speciale rijbaan assistent, een knooppunt overzicht, snelheidslimieten, navigeren op afslagnummer, POI’s op de route, in grootte aanpasbare letters en een route timer die aangeeft hoe lang en hoeveel kilometer er is gereden en of het verstandig is om even te pauzeren.