Vanavond start van online editie Vakantiebeurs

Vanavond start van online editie Vakantiebeurs

Vanavond start van online editie Vakantiebeurs

Vanwege de coronapandemie werd de Vakantiebeurs 2021 al vrij bijtijds uitgesteld. Maar al snel werd duidelijk dat er dit jaar überhaupt geen fysieke editie van de Vakantiebeurs kon worden gehouden. Daarom is er dit jaar een online – en geheel gratis – Vakantiebeurs.

Op die manier wil de Vakantiebeurs zijn bezoekers op een andere manier weg laten dromen in de sferen van de volgende vakantie, genieten van grote hoeveelheid bestemmingen en laten zien hoe het eten er op de vakantiebestemming er uit zal zien.

De Vakantiebeurs, die normaal gesproken ieder jaar in januari wordt gehouden, is voor veel mensen de ideale gelegenheid om alvast wat voorpret te hebben en inspiratie voor een volgende reis op te doen. Na het afgelopen jaar is de behoefte aan vakantie alleen maar groter geworden. Daarom is het heel jammer dat er dit jaar geen fysieke Vakantiebeurs plaats kon vinden. Om de bezoekers niet teleur te stellen, is er een online Vakantiebeurs. Die opent vanavond om 20.00 uur zijn ‘deuren’ om de bezoekers van een online vakantiebeleving te laten genieten.

Interactief festival

Op 4 en 5 juni organiseert de beursorganisatie een interactief online reisfestival, om de vakantiepret bij de mensen thuis te brengen. Op vrijdagavond 4 juni start het festival met de ‘I ♥ Travel’ show, een interactieve online reisbeleving waarbij de vakantieliefhebber lekker kan wegdromen. Op 5 juni kun je online genieten van uiteenlopende bestemmingen waar veilig naartoe gereisd kan worden als het straks weer mag en kun je weer groots dromen over de mooiste reizen. Naast een flinke dosis entertainment, informatie en voorpret, kun je als bezoeker tijdens de show en het festival meedoen aan verschillende onderdelen en maak je kans om één van de mooie reizen te winnen!

Voorpret thuis

“Online gaan we een heel leuk evenement neerzetten”, zegt Thecla Amoureus van Vakantiebeurs. “Voorpret is een belangrijk onderdeel van je vakantie. Om mensen dat stukje voorpret al te laten beleven, plannen we in het voorjaar een interactieve online show waarbij het thema vakantie echt ‘gevierd’ wordt. Door weg te dromen, geïnspireerd te raken, mee te doen en zelfs te proeven, willen we dit jaar samen met partners uit de reisbranche de vakantiebeleving in huis brengen”.