Universele drager van Sawiko

Sawiko Kawa II

Universele drager voor fietsen, e-bikes of scooter van Sawiko

NEUENKIRCHEN-VÖRDEN – Sawiko introduceert een nieuw universeel platform om fietsen, e-bikes en/of scooters achter op campers en buscampers te kunnen vervoeren.

De Kawa II, zoals Sawiko dit platform heeft genoemd, wordt direct aan het chassis van het voertuig gemonteerd.

Volgsn Sawiko, dat een dochteronderneming van Al-Ko is, bedraagt laadvermogen van de Kawa II 150 kilo. Dit is ruim voldoende voor het vervoeren van een aantal fietsen, mountainbikes of een e-bike en een scooter. Middels de verstelbare beugels, bevestigingsogen en keggen kan de lading probleemloos en goed worden vastgezet.

Afhankelijk van de versie beschikt de Sawiko Kawa over een geïntegreerde oprijplaat, een afneembare bevestigingsbeugel of montagebeugels en wielkeggen met snelsluiting. De uitvoering met een afneembare bevestigingsbeugel laat, mits het platform niet beladen is, de doorgang naar de achterdeuren vrij. Die kunnen allebei worden geopend om het voertuig te beladen.

De Sawiko Kawa II is ongeveer 190 cm breed en 55 cm diep. Als e-bike drager is de Kawa II geschikt voor het vervoer van 3 e-bikes of een scooter plus e-bike. De prijs van de Sawiko Kawa II varieert van 1195 tot 1555 euro.

Like dit artikel
Tweet dit artikel