Truma iNet System

Truma iNet System

Truma iNet System

Advertorial – Wilt u op de skipiste uw verwarming per app inschakelen? En dan instappen in een warm voertuig? Het Truma iNet System maakt het mogelijk.

Truma iNet System
Wilt u uw Truma Combi verwarming op de skipiste per app inschakelen? En dan instappen in een warm voertuig? Het Truma iNet System maakt het mogelijk. Ook het Truma-aircosysteem kunt u per smartphone of tablet (op afstand) bedienen – bijvoorbeeld op het strand of tijdens het wandelen. De nieuwe automatische klimaatregeling zorgt voor een constante temperatuur in uw voertuig en stemt de verwarming en het aircosysteem perfect op elkaar af.

Communicatie per Bluetooth en sms
Het hart van het systeem is de Truma iNet Box. Dit is de centrale regeleenheid van het systeem die zorgt voor de communicatie tussen de Truma-app en de Truma-apparaten. Op korte afstand gebeurt dit gratis via Bluetooth en buiten Bluetooth-bereik door middel van sms-communicatie.

Status opvragen en alarmmeldingen
De Truma-app maakt het opvragen van de voertuigstatus mogelijk. De iNet Box meldt u de actuele temperatuur in het voertuig, de watertemperatuur van de Combi alsmede de accuspanning en of er netstroom op staat. U kunt zelfs een alarmfunctie instellen, die u per sms op de hoogte brengt zodra de temperatuur of de accuspanning in het voertuig beneden een zelfgekozen waarde daalt.

Gas en stroom besparen
Het Truma iNet System maakt het kamperen niet alleen beduidend comfortabeler. Het helpt u ook om uw Truma-apparaten zo doelmatig en goedkoop mogelijk te bedienen. Dat wil zeggen: u bespaart gas of stroom als u uw Truma Combi-verwarming of uw aircosysteem onderweg per sms inschakelt of vooraf door middel van Bluetooth gebruikmaakt van de timer-functie.

Digitaal comfort ook voor campers
Ook voor camperrijders, die geen Combi-verwarming in het voertuig hebben is het Truma iNet System een interessante optie. Zij kunnen het Truma-aircosysteem rechtstreeks via de iNet Box en de Truma-app regelen – zonder bedieningspaneel CP plus. Het Truma iNet System maakt het mogelijk twee verschillende Truma-aircosystemen gelijktijdig te bedienen, bijvoorbeeld een dakaircosysteem en een aircosysteem in het opbergvak. Dat is vooral voor grote voertuigen interessant.

Dit hebt u voor het Truma iNet System nodig

  • Het Truma iNet System bestaat uit de Truma iNet Box en de Truma-app
  • Als u naast het Truma-aircosysteem ook uw Combi-verwarming op afstand wilt regelen, hebt u het bedieningspaneel CP plus iNet ready nodig
  • De iNet Box en het bedieningspaneel zijn exclusief verkrijgbaar bij alle Truma partners
  • U kunt de Truma-app gratis downloaden in de app-stores. Deze is geschikt voor smartphones en tablets (Android vanaf 4.1 of hoger, iOS vanaf 6.1 of hoger)
  • Voor de gsm-communicatie via sms hebt u een mini-simkaart (prepaid of abonnement) nodig met een eigen telefoonnummer

Lees verder: www.truma.com/inet

 

Advertorial

Like dit artikel
Tweet dit artikel