Truma Combi – De slimme verwarming voor de caravan

Met de Truma Combi geniet u in uw caravan van dubbel comfort dankzij één apparaat.

Met de Truma Combi geniet u in uw caravan van dubbel comfort dankzij één apparaat.

Advertorial – Verwarming en warm water in één: met de Truma Combi geniet u in uw caravan van dubbel comfort dankzij één apparaat. De verwarmingen zorgen niet alleen binnen de kortste tijd voor een heerlijke warmte in uw caravan, maar ook voor warm water. Met slechts één apparaat.

Verwarming en warm water in één: met de Truma Combi geniet u in uw caravan van dubbel comfort dankzij één apparaat. De verwarmingen zorgen niet alleen binnen de kortste tijd voor een heerlijke warmte in uw caravan, maar ook voor warm water. Met slechts één apparaat.

Combi verwarmingen werken efficiënt, zijn bijzonder compact en licht. Ze kunnen goed in uw voertuig worden ingebouwd, en bieden u dan de beste bescherming tegen invloeden van buiten. De Truma Combi is daardoor geschikt voor de meest uiteenlopende behoeften in het dagelijkse campingleven, en wordt al jarenlang gebruikt en gewaardeerd in de caravanwereld.

In de caravanverwarming is een roestvrij stalen watertank van tien liter geïntegreerd, die in de winter mee wordt verwarmd. In de zomer kunt u het water onafhankelijk van de verwarming verarmen. Het wordt dan in ongeveer 20 minuten verwarmd tot 60 graden. Perfect voor een douche na een inspannende rit op de mountainbike.

Bijzonder praktisch: Uw Combi verwarming kunt u onderweg al inschakelen via de Truma App op uw smartphone.

Comforttemperatuur: altijd en overal

Via het digitale bedieningspaneel CP plus – iNet ready regelt u alle functies en stelt u de warmte- en watertemperatuur nauwkeurig in. De temperatuursensor is optimaal geplaatst in uw caravan, zodat de temperatuur constant rond de waarde blijft, die u heeft ingesteld. Via vier luchtuitgangen wordt de warme lucht gelijkmatig verdeeld in de caravan.

Met de geïntegreerde tijdschakelklok legt u vast wanneer de Truma Combi moet starten. Als u snel warm water nodig heeft, gebruikt u de Boostfunctie.

Er klinkt een alarm als de temperatuur in uw caravan daalt onder de vooraf ingestelde waarde. Als er een probleem is met de caravanverwarming, verschijnt er een foutcode.

iNet ready: Truma Combi verwarming op afstand bedienen

De Truma Combi en het digitale bedieningspaneel CP plus zijn iNet ready en dus toekomstbestendig. In combinatie met de Truma iNet Box bedient u uw Combi verwarming al onderweg via de smartphone-app. Daarmee kunt u bovendien heel eenvoudig de huidige apparaat- en voertuigstatus opvragen.

Als u naast de Combi verwarming en het digitale bedieningspaneel CP plus een Truma klimaatinstallatie heeft ingebouwd, is zelfs een klimaatregeling mogelijk. Met het Truma iNet System bedient u de verwarming en de klimaatinstallatie onderweg op een praktische manier.

Een snel overzicht van uw voordelen

De betrouwbare Truma Combi bepaalt ook in de caravan de norm.

  • Levert snel weldadige warmte en warm water
  • Temperatuur & co. eenvoudig instellen aan het digitale bedieningspaneel.
  • Samen met een Truma klimaatinstallatie geniet u van het comfort van een klimaatregeling.
  • De Combi verwarming is zo geïnstalleerd, dat hij niet zichtbaar is in de woonruimte.
  • In de centrale ruimte van de caravan blijven opbergruimte en doorgangsbreedte behouden.
  • Aftapkraan FrostControl is standaard geïnstalleerd.
  • Truma Combi handig onderweg bedienen met de Truma App.

Meer informatie op www.truma.nl

 

Advertorial

Like dit artikel
Tweet dit artikel