Truma airco-actie verlengd: Aantrekkelijke premiums

Truma airco-actie verlengd: Aantrekkelijke premiums

Truma airco-actie verlengd: Aantrekkelijke premiums

Advertorial – Hittegolf, vooral in Zuid-Europa. Dan is airconditioning in de camper of caravan goud waard. Die zorgt ook bij hete temperaturen voor een aangenaam binnenklimaat. Daarom verlengen we in samenwerking met de Truma Partners onze airco-verkoopactie. Klanten profiteren nog tot en met 31 oktober 2017 van een lage prijs op een Truma-airconditioning. Ook zijn aantrekkelijke premiums verkrijgbaar.

 

Actiepakket ‘Cool + smart’

Wie een Truma Aventa of Saphir-airco in combinatie met een iNet Box laat installeren, krijgt gratis een Samsung Galaxy XCover 3. Met deze outdoor-smartphone kan de gebruiker bijvoorbeeld op het strand of tijdens een wandeling de airco via de app inschakelen. Bij terugkeer wacht dus een perfect gekoelde caravan of camper. Qua comfort niet te overtreffen!

  • Met het Truma iNet System kunnen de airco en de Combi-verwarming via de smartphone of tablet worden bediend – overal en op elk gewenst moment. Daarom zijn de airconditioningsystemen van Truma helemaal interessant voor klanten die al een Combi-verwarming in de camper of caravan hebben.
  • Ze kunnen dan beide apparaten hetzij via het centrale bedieningspaneel CP plus of – nog comfortabeler – met de Truma App In het voertuig en in de buurt ervan werkt dat via Bluetooth, van onderweg via SMS-communicatie.
  • Bovendien stemt de Truma automatische klimaatregeling de verwarming en de airco intelligent op elkaar af en houdt de temperatuur binnenin onafhankelijk van de weersomstandigheden constant. Ook deze functie kan via de app worden geregeld.

Actiepakket ‘Cool’

Bij de aanschaf van een Aventa of Saphir-airco krijgt elke klant een hoogwaardige parasol met een Truma-look cadeau. Zo heeft hij niet alleen een koele caravan of camper, maar ook een schaduwrijk plekje buiten. Zelfs op hete zomerdagen zorgen de Truma airconditioningsystemen binnen een mum van tijd voor een perfect feelgood-klimaat en werken bovendien uitermate stil en energiebesparend.

Lees meer

Zoek een Truma Partner in uw buurt

 

Advertorial

Like dit artikel
Tweet dit artikel