Travellife maakt de Scala collectie compleet met voorwanden en deuren

Travellife maakt de Scala collectie compleet, nu ook voorwanden en deuren
Travellife maakt de Scala collectie compleet, nu ook voorwanden en deuren

Wie als camperaar naar meer ruimte en flexibiliteit op de camping zoekt, zou kunnen kijken naar manieren om de standaard luifel uit te breiden. Dit kan door middel van zijwanden, voorwanden en deuren.

Die zijn allen aanwezig in de nog verder gecompleteerde Scala-collectie van Travellife. De stijlvolle, goed doordachte uitbreidingselementen en accessoires kunnen standaard camperluifels transformeren tot een beschutte plek die bijna dezelfde mogelijkheden als een echte voortent biedt.

Meer beschutting naar wens

Voor camperaars die alleen een overkapping zoeken, zal een luifel van Dometic, Fiamma of Thule in de meeste gevallen voldoen. Maar wie wat meer beschutting wil, tegen de elementen of gewoon tegen de inkijk, zal een voortent moeten aanschaffen of de luifel met een set wanden moeten uitbreiden. Die van Travellife bijvoorbeeld. De Scala-collectie van dit merk bood al een tijdje een aantal zijwanden voor luifels. Naast deze slimme en praktische toevoegingen is de collectie onlangs ook uitgebreid met handige voorwanden en deuren. Dat maakt de hoeveelheid mogelijkheden nog veel groter. De combinatie van zijwanden, voorwanden en een of meer deuren geeft je ontzettend veel flexibiliteit. Met de Scala collectie pas je jouw opstelling moeiteloos aan je wensen aan.

Stijlvol, handig & praktisch

Een ander groot pluspunt van de Travellife Scala collectie is het moderne design. Je wil natuurlijk wel dat je nieuwe uitbreiding perfect aansluit op jouw camper en luifel, en niet doet afbreken aan het totaalplaatje. De stijlvolle kleurkeuzes en de strakke designs passen probleemloos met de meest gekozen stijlen van campers, buscampers en luifels.

Laten we nog even wat specifiekere informatie noemen:

  • Materiaal: De voorwanden en deuren zijn gemaakt van stevig PVC en uitgerust met duurzame ritsen.
  • Afmetingen: De nieuwe Scala elementen zijn verkrijgbaar in diverse formaten. Je kunt de maten dus goed afstemmen op die van jouw camper en luifel.
  • Montage: Travellife heeft een gebruiksvriendelijk systeem ontwikkeld, waarmee je de voorwanden en deuren snel en makkelijk aan je luifel kunt monteren. Het monteren van de wanden en deuren gaat veel sneller dan het opbouwen van een complete voortent.
  • Compact: Met hun compacte formaat zijn ze ook ideaal voor campers met beperkte opslagruimte.
  • Flexibel: Je kunt zelf steeds aan de hand van de situatie en jouw wensen de opstelling kiezen.

Veelzijdigheid troef

De grootste kracht van de nieuwe voorwanden en deuren is natuurlijk de genoemde flexibiliteit. Je kunt immers naar hartenlust variëren. Zo kun je bijvoorbeeld een enkele zijwand en voorwand gebruiken om een half afgesloten zithoek te creëren of juist kiezen voor een luifel die alleen aan één kant is afgesloten.

Of je nu op zoek bent naar extra beschutting tegen de zon, regen en de wind of wilt genieten van een leefruimte met wat meer privacy, met de nieuwe Travellife Scala zij- en voorwanden en bijpassende deuren zijn alle combinaties mogelijk.