Traploos manoeuvreren met uiterste nauwkeurigheid

Traploos manoeuvreren met uiterste nauwkeurigheid

Advertorial – Goed nieuws voor caravan-bezitters: Truma brengt met de Mover® SX een nieuw manoeuvreersysteem op de markt.

Bij de productontwikkeling is gebruik gemaakt van technische en designelementen van de Mover® XT. Het resultaat mag gezien worden: de Truma Mover® SX is het eerste handbediende manoeuvreersysteem met traploze regeling. Voor de klanten betekent dat: ze manoeuvreren hun caravan uiterst nauwkeurig, soepel en zonder horten en stoten.

Intuïtieve afstandsbediening

Een en ander wordt mogelijk gemaakt door de intelligente besturingslogica en de intuïtieve afstandsbediening. Net als bij de Mover® XT wordt met de schuifregelaar versneld en met de draairegelaar gestuurd. Beide zijn zelfs tegelijkertijd mogelijk, zodat de caravan soepel om de bocht kan worden gestuurd. Caravans kunnen bovendien moeiteloos 360 graden om de eigen as draaien en op de millimeter nauwkeurig aan de trekauto worden gekoppeld.

Vanaf één kant tegen de band aanzetten zonder zwengelen

De Mover® SX kan eenvoudig en snel vanaf één kant met een enkele hendelbeweging tegen de band worden aangezet en weer worden vrijgezet – helemaal zonder zwengelen. Dankzij het uitgekiende mechaniek is dat zonder grote krachtsinspanning mogelijk. Door de krachtige
motor-aandrijfeenheid verrijdt de Truma Mover® SX veilig en betrouwbaar enkelassige caravans met een toegestaan totaalgewicht tot 2.000 kg – en dat zelfs op hellingen met stijgingspercentages tot 13%.

Het nieuwe manoeuvreersysteem onderscheidt zich door zijn kwaliteit Made in Germany, zijn moderne design en – zoals elke Truma Mover® – door een omvangrijk veiligheidsconcept. De Mover® SX is verkrijgbaar bij alle Truma Partners voor een prijs van 1.395 euro.

Lees meer

Zoek een Truma Partner in uw buurt

 

Advertorial

Like dit artikel
Tweet dit artikel