Telefoon draadloos opladen in Ducato, Boxer en Jumper

Carica smartphone draadloze lader

Telefoon draadloos opladen in Ducato, Boxer en Jumper

In bijna elke auto of camper kun je wel je mobiele telefoon opladen. Maar, hoe dit in zijn werk gaat is niet altijd even handig. Daarom brengt het Oostenrijkse RTA een draadloze, inductieve lader voor campers op de markt.

Deze innovatieve lader, die de naam ‘Carica’ draagt, is te gebruiken met elke Android of Apple smartphone die draadloos oplaadbaar is. De Carica is specifiek ontworpen met de dashboards van de Fiat Ducato, Peugeot Boxer of Citroën Jumper.

Eenvoudig en veilig opladen

WIl je je telefoon opladen in de auto of camper, dan zit je al snel te rommelen met snoertjes en moet je ook nog eens een veilig plekje vinden voor je telefoon. Met de CTA Carica is dit verleden tijd. De lader is als het ware een bak waarin je je telefoon legt. Deze bak past perfect in het dashboard en laadt feilloos je smartphone op. Over hard remmen of acceleren hoef je je geen zorgen te maken: dankzij de hoge randen van de bak kan de telefoon nergens heen.

Beschikbaar in twee varianten

De inductielader van RTA is verkrijgbaar in twee varianten. De ene variant is voorzien van een USB- en HDMI-verlengkabel, de ander van een USB- en AUX-verlengkabel. Met deze aansluitingen kunnen extra apparaten, zoals een multimedia-navigatiesysteem of een autoradio, probleemloos worden aangesloten. Beide varianten zijn er weer in drie verschillende versiesdie geschikt zijn voor de Ducato, Jumper en Boxer van 2006 tot heden.