Teleco introduceert semi-flexibele Telair Black Coolflex zonnepanelen

semi-flexibele Telair Black Coolflex zonnepanelen

Teleco introduceert semi-flexibele Telair Black Coolflex zonnepanelen

Teleco, de Italiaanse leverancier van elektrische en elektronische accessoires voor campers en caravans, heeft onlangs de lancering aangekondigd van hun nieuwe semi-flexibele zonnepanelen: de Telair Black Coolflex.

Deze panelen zijn ontworpen om nog gemakkelijker op het dak van een camper of caravan te worden geplaatst. Ze bieden meer flexibiliteit dan de vaste zonnepanelen die momenteel op de markt zijn.

Met de toenemende populariteit van kamperen en caravannen, is er een groeiende behoefte aan onafhankelijke energiebronnen voor deze voertuigen. Zonnepanelen zijn een duurzame en milieuvriendelijke manier om energie op te wekken en de Telair Black Coolflex-panelen zijn een welkome toevoeging aan de markt.

Onafhankelijke, duurzame energiebron

In een tijd waarin duurzaamheid en milieubewustzijn steeds belangrijker worden, zijn de Telair Black Coolflex zonnepanelen een slimme keuze voor elke kampeerder of caravanner die op zoek is naar een onafhankelijke en duurzame energiebron. Deze panelen maken het mogelijk voor kampeerders om off-grid te overnachten en hun ecologische voetafdruk te verkleinen.

Semi-flexibel

De semi-flexibele panelen zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak en prestaties. Ze zijn gebouwd uit 9 lagen, waardoor ze betere prestaties leveren dan de meeste vaste panelen. Daarnaast hebben ze een maximale buiging van 10%, waardoor ze zelfs op daken met een lichte kromming kunnen worden geïnstalleerd. Bovendien zijn ze bestand tegen extreme weersomstandigheden en hebben ze weinig onderhoud nodig.

Opbrengst 100 watt, 135 watt of 150 watt

De Telair Black Coolflex-panelen zijn verkrijgbaar in drie verschillende modellen: TBCF 100 WS, TBCF 135 WS en TBCF 150 WS. De verschillen tussen deze modellen liggen in het vermogen dat ze kunnen produceren: 100 watt, 135 watt en 150 watt. Camperaars en caravanners kunnen, afhankelijk van de energiebehoefte en de ruimte op het dak, altijd het meest geschikte model kiezen.