Nieuwe Flatsat Elegance lijn van Teleco

Teleco Flatsat Elegance Smart

Nieuwe compacte set voor satellietontvangst

Teleco introduceert een nieuwe Flatsat Elegance lijn, genaamd “Smart”. De satellietantennes van de Flatsat Elegance lijn van Teleco stonden al bekend om de lage opbouwhoogte, compacte motorunit en het geringe gewicht.

De nieuwe Elegance Smart gaat op dat gebied nog een stapje verder en biedt een compleet systeem van satellietantenne, besturingsunit en televisie die je met één afstandsbediening kunt bedienen en af kunt lezen op het TV-scherm.

Er is geen apart wandpaneel nodig om de schotel te bedienen, alle activiteiten van de antenne worden op het TV-scherm getoond en er wordt aan de hand van de gekozen zender zo nodig automatisch op een andere satelliet omgeschakeld.

Het uitrichten van de satellietschotel gaat automatisch. Na inschakelen van de televisie wordt de schotel gestarten die direct naar de laatst bekende positie gaat. Indien de camper ondertussen is verplaatst gaat de schotel automatisch op zoek naar de nieuwe juiste richting en hoek zodat men meestal binnen 60 seconden weer goede ontvangst heeft.

De complete Flatsat Elegance Smart set bevat een televisie, bijpassende besturingsunit en een automatische satellietantenne. De satellietontvanger, die overweg kan met DVB-T, DVB-S en DVB-S2 signalen, is in de televisie geïntegreerd die naar keuze een formaat van 19, 22, 24 of 32 inch heeft. Satelliet antennes zijn er in  50, 65 of 85 centimeter.

Meer informatie is te vinden op www.karmantrading.eu.