Stijkel Campers voor vijfde maal Carthago-dealer van het jaar

Stijkel Campers Carthago-dealer van het jaar

Stijkel Campers voor vijfde maal Carthago-dealer van het jaar

Heuglijk nieuws voor Stijkel Campers in het Gelderse Harderwijk. Het bedrijf maakt bekend dat het voor de vijfde opeenvolgende keer is uitgeroepen tot Carthago-dealer van het jaar.

Stijkel Campers is uiteraard erg blij met deze prijs. Deze is immers de beloning voor alle inspanningen die het bedrijf de afgelopen jaren voor voor haar klanten en Carthago heeft gedaan.

Tijdens een eerder gesprek met eigenaar Peter Stijkel, toen zijn bedrijf voor het eerst werd uitgeroepen tot Carthago dealer van het jaar 2018, bleek al snel dat het camperen hem min of meer in het bloed zit. Zijn bedrijf bestaat nu zo’n 10 jaar. Een paar jaar na de start verwierf hij het dealerschap van Carthago en een paar jaar later werd hij al tot Carthago-dealer van het jaar uitgeroepen.

Peter Stijkel beseft dat campers in de prijsklasse van Carthago geen pakjes boter zijn. Meestal gaat er een heel proces aan vooraf voordat een klant zijn definitieve keuze heeft gemaakt. Peter geeft zijn klanten daarin alle ruimte. Er wordt veel aandacht besteed aan de keuze van de juiste inrichting en een goede afweging van eventuele opties en mee te leveren accessoires. Hij gaat er daarom prat op dat er bij hem nog geen klant de deur uit is gegaan met een verkeerde indeling.

Ook aan aflevering wordt veel aandacht besteed. Peter Stijkel:“Er gaat geen camper de deur uit zonder dat de klant precies weet hoe alles werkt en wij de wetenschap hebben dat alles precies naar de zin van de klant is. De oplevering van een camper kost bij ons daarom ook al gauw een aantal uren.”

Like dit artikel
Tweet dit artikel