Komende zomer nog meer WiFi en Fon access points

Campersite.nlBT Openzone, één van de FON partners, gaat deze zomer WiFi access points installeren in meer dan 650 Starbucks café’s in het Verenigd Koninrijk en Ierland.

 

Fonero leden kunnen met FON Prepaid WiFi tegoed (dus niet gratis) gebruik maken van deze access points. BT Openzone is overigens zeer actief in het uitbreiden van het WiFi netwerk.

 

Nieuwe BT abonnees die een 300mbit Wifi-N Bt HomeHub in huis halen hebben namelijk automatisch ook een BT FON hotspot actief staan. Ze kunnen nadien pas kiezen voor een opt-out. Hierdoor is het aantal BT hotspots sinds februari verdubbeld tot meer dan 150.000 stuks.

 

Verder gaat de Duitse telecom provider E-Plus met FON samenwerken om het FON netwerk verder te vergroten. Er zullen deze zomer in meer dan 300 E-Plus vestigingen FON acces points worden geplaatst zodat Fonero’s (behalve de ‘aliens‘) in nagenoeg alle Duitse steden gratis kunnen internetten. Denk wel even aan de Umweltzones, voordat dat gratis internetten toch duur ineens heel duur wordt.