Snooper brengt navigatiesysteem met videocamera uit.

Campersite.nlDUIVEN – We kennen de Snooper Ventura navigatiesystemen al een tijdje. Het merk introduceerde als één der eersten een navigatisysteem dat specifiek voor het rijden met campers (en caravans) was ontwikkeld. Je kon de MTM, lengte, breedte, hoogte en maximum snelheid van je voertuig(combinatie) invoeren en dan werd daar tijdens het bepalen van de beste route netjes rekening mee gehouden.

Snooper heeft nu ook een versie ontwikkeld waarin een videocamera en videorecorder is ingebouwd. Uiteraard niet met videobanden maar met moderne digitale techniek.

Het nieuwe model heet de Snooper VenturaPro SC5700DVR, en kan tijdens de rit alle video-, audio- en ritgegevens opnemen. De camera registreert alles wat vóór de camper gebeurt netjes in HD-resolutie. Ook heeft het navigatiesysteem behalve de opnamesoftware ook afspeelsoftware zodat je de opgenomen beelden naderhand ook op het display kunt afspelen.

POI’s langs de route
Snooper heeft bovendien de navigatiesoftware van de VenturaPro is verbeterd. Je kunt nu ook zoeken naar nuttige punten (POI’s) die zich alleen langs de route bevinden met behulp van een geheel nieuwe ‘corridor’ zoekmachine.

De Snooper VenturaPro SC5700DVR heft een 12,7 cm touchscreen en bovendien ook gratis lifetime updates en Europese landendekking. Ook zaken als TMC verkeersinformatie, bleutooth, Navteq kaarten, flitspaallocaties, lane guidance en de complete ACSI-, BordAtlas- en CamperStop database met meer dan 20.000 campings en camperplaatsen in 31 Europese landen zijn aanwezig. Indien gewenst kun je er ook een achteruitrijcamera op aansluiten.

Meer info op www.caravanencampernavigatie.nl