Skop’nboer Erve Benneker is gekozen tot Camperlocatie van het jaar 2019

Skop’nboer Erve Benneker Camperlocatie van het jaar 2019

Skop’nboer Erve Benneker is gekozen tot Camperlocatie van het jaar 2019

Camperaars die gebruik maken van de informatie op Campercontact.com hebben Skop’nboer Erve Benneker in Overijssel gekozen tot Camperlocatie van het jaar 2019.

De camperlocatie in Overdinkel scoort met een 9,6 het hoogst op Campercontact.com en is daarom gekozen tot de beste camperlocatie van het jaar.

Deze prijs werd vroeger vanuit de NKC uitgereikt maar dat wordt nu gedaan door Campercontact, het camperplaatsenplatform van de NKC. De eigenaren van de winnende camperlocatie, Jan en Sandra Benneker, zijn ontzettend blij toen ze door Campercontact werden verrast met de prijs: “Het is de kroon op ons bedrijf.” De bezoekers van Campercontact vinden Skop’nboer Erve Benneker een perfecte, nette plek met uitstekende voorzieningen. Ook waarderen ze de gastvrijheid van de eigenaren.

Tweede en derde plaats

De Willige Waard in het Utrechtse Lopik eindigde op de tweede plaats. Hoewel ook deze camperlocatie gemiddeld een 9,6 scoorde had deze iets minder reviews dan de winnaar. De derde plaats is naar de camperlocatie Akkerbouwbedrijf Familie de Feijter in Zaamslag gegaan. Deze Zeeuwse camperlocatie scoorde een 9,5.

Camperlocatie van het jaar

De prijs voor de Camperlocatie van het jaar wordt door ieder jaar uitgereikt om de kwaliteit van overnachtingsplaatsen voor camperaars te verbeteren. Er zijn in totaal zijn er in Nederland ruim 1.500 camperlocaties. Camperaars kunnen deze onder anderen vinden op de website en de app van Campercontact. Een camperlocatie dient in het jaar voorafgaand aan de uitreiking minimaal vijftien beoordelingen op Campercontact.com hebben gehad. De camperlocatie die de hoogste gemiddelde beoordeling heeft mag één jaar lang de titel Camperlocatie van het jaar dragen.

Overige Europese winnaars

Er zijn ook prijzen voor camperlocaties in een aantal andere landen:

  • Smart-ijs in Wingene, West Vlaanderen (België)
  • Brauerei Biberach in Roggenburg-Biberach, Beieren (Duitsland)
  • Agricampeggio Terra e Sogni in Bardolino, Veneto (Italië)
  • Aire Municipale du Moulin a Tan in Champagne Ardenne (Frankrijk)
  • La Puebla de Cazalla in Andalusië (Spanje)

Bron en foto: NKC