Memo levert de Shorty aanhanger nu in 4 uitvoeringen

Shorty aanhanger

Handige trailer voor het vervoeren van een scooter, motorfiets of 4 fietsen achter de camper

BLEISWIJK – Memo Europe heeft de Shorty Trailer al enige tijd in het leveringsprogramma. De Shorty is nu ook in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar waardoor deze aanhanger nog meer mogelijkheden biedt om een aantal fietsen, een scooter of een lichte motorfiets achter de camper te vervoeren.

De compacte trailer laat zich gemakkelijk stallen, bovendien zijn er optioneel ook kantelbeugels verkrijgbaar. Het zwaartepunt van de trailer is zo uitgekiend dat de trailer ook met scooter er op nog eenvoudig te manoeuvreren is.

De gevoeligheid voor zijwind is te verwaarlozen omdat de scooter dwars op de trailer staat. Bovendien kan de trailer daardoor ook zo kort mogelijk zijn, afhankelijk van de uitvoering is de Shorty 200 tot 234 cm lang. Het eigen gewicht is ongeveer 125 kg, afhankelijk van de uitvoering is de Shorty belastbaar tot 350 kg. De aanhanger is 200 cm breed.

Standaard is de gegalvaniseerd stalen trailer voorzien van vier bevestigingsogen waarmee de tweewieler goed vast kan worden gezet. De standaard uitvoering van de Shorty is geschikt voor het van een scooter of lichte motorfiets tot 160 kg en wordt geleverd met twee aluminium rijgoten inclusief wheelfix. Het blauw gespoten frame is optioneel.

Voor het vervoeren van een scooter zoals de Piaggio MP3 is er de Shorty MP3. Deze wordt geleverd met twee 40 cm brede oprijplaten en heeft een 80 cm breed plateau.

De Shorty4Bike is geschikt voor het vervoer van vier fietsen met een maximum totaalgewicht van 150 kg. Deze Short wordt geleverd met vier fietsgoten en bevestigingsarmen.

De motorfiets uitvoering van de Shorty kan een motorfiets van 160 tot 250 kg vervoeren. Er wordt in deze uitvoering een oprijgoot voor de motorfiets, een breed plateau van 80 x 200 cm en een wheelfix bij de trailer meegeleverd. Optioneel is er ook een disselbox leverbaar.

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel