Roller Granduca serie krijgt vernieuwd interieur

Team Roller GranDuca

De vernieuwde GranDuca van Roller Team

Onder de vele succesvolle modellen campers van Roller Team behoort de GranDuca al talloze jaren tot de populairste modellen. In de vernieuwde GranDuca serie bevinden zich in modeljaar 2017 nog steeds zowel halfintegraal campers en alkoof campers.

Hoewel er tegenwoordig meer vraag is naar (semi-)integraal campers en buscampers, is er met name in de verhuurmarkt nog een grote behoefte aan alkoof campers. Deze lenen zich dankzij de slaapplaatsen in de alkoof immers uitstekend voor gezinnen.

Roller Team liet op de Caravan Salon in Düsseldorf de geheelde vernieuwde modellen van de granDuca serie zien, alsmede een nieuwe indeling in dezelfde Granduca serie. Roller Team heeft het interieur van de GranDuca uitgevoerd in een geheel nieuw design. Uiteraard is en blijft het een typisch Italiaans interieur. Het is strak, licht en modern, waarbij lichte kleuren overheersen. De donkere tinten combineren er prima bij en vormen bovendien een mooi contrast. Het gehele interieur straalt een uitstekend gevoel voor kleur en smaak uit. Wie niet te veel lichte of donkere tinten wil: je kunt voor de stoffering kiezen uit geheel wit, geheel antraciet of wit met antraciet accenten. De hoekkeuken is ruim en licht, en voorzien van een grote koelkast.

De nieuwe indeling, die Roller Team liet zien, is de Granduca 295TL. Deze bijna 7 meter lange halfintegraal camper is geschikt voor 4 tot 5 personen. De ruime zitgroep is zoals bij dit model campers gebruikelijk is, voorin de camper gesitueerd. Boven de zitgroep bevindt zich een tweepersoons hefbed. Achterin de camper treffen we een dwarsgeplaatst tweepersoons bed. Eventueel kan er van de zitgroep nog een vijfde slaapplaats worden gerealiseerd.

roller granducaOnder het bed achterin de camper bevindt zich een riante garage met voldoende ruimte voor een scooter. Voorts beschikt de Granduca 295TL over 5 gehomologeerde zitplaatsen. Uiteraard zijn de 2017 modellen van Roller Team voorzien van Euro 6 dieselmotoren.

Like dit artikel
Tweet dit artikel