Reimo introduceert nieuwe Carrara buscamper

Reimo Carrara buscamper

Reimo introduceert nieuwe Carrara buscamper

In Nederland kennen we het merk Reimo vooral als leverancier van onderdelen voor campers. Daarin heeft Reimo dan ook een enorm uitgebreid assortiment. Ook kennen wij het bedrijf van de ombouwsets om een bestelbus naar buscamper om te bouwen.

Wat velen echter niet weten, is dat Reimo ook kant-en-klare buscampers bouwt. Dat doet Reimo al tientallen jaren. Reimo bouwt de buscampers meestal op basis van een Volkswagen, maar in het assortiment zien we ook buscampers op basis van een Mercedes en andere merken. De nieuwe Carrara buscamper bouwt Reimo op de vertrouwde Volkswagen T6.

Carrara is ook een Italiaanse plaats die bekend staat om haar marmer. Het is dan ook geen verrassing dat het interieur van de Reimo Carrara voorzien is van lichte, hoogglanzende meubelen. De zit/slaapbank is goedgekeurd voor 3 personen en biedt naast gordels ook 2 Isofix bevestigingspunten. Reimo Carrara buscamperAfhankelijk van het gebruik kun je deze bank, die op een rail is gemonteerd, op 6 posities fixeren. Hij is in enkele handelingen omgebouwd naar tweepersoonsbed. Als je er extra stoelen bij bestelt, biedt de Carrara in totaal zelfs 6 zitplaatsen. In dat geval bewijst de bagageruimte van 565 liter ongetwijfeld zijn waarde. Reimo voorziet de Carrara optioneel ook van een hefdak, dat zorgt voor de nodige stahoogte en 2 extra slaapplaatsen. Daarnaast is de Carrara buscamper voorzien van een 2-pits kookplaatje, spoelbak, 35-liter compressorkoelkast, kleerkast en diverse bergruimtes.

Like dit artikel
Tweet dit artikel