Bezoekersrecord voor Caravan Salon 2014

Campersite.nlDÜSSELDORF – De laatste editie van de Caravan Salon Düsseldorf 2014 heeft een recordaantal bezoekers getrokken.

 

De grootste beurs op het gebied van campers en caravans benadrukte hiermee niet alleen haar leidende positie in de branche, de organisatie is ook verheugd dat ondanks de wat toch mindere economische situatie de bezoekersaantallen gewoon zijn blijven groeien.

Ook de 580 exposanten, die uit maar liefst 25 landen kwamen en behalve  campers en caravans ook toebehoren, (voor)tenten, stacaravans en reisbestemmingen presenteerden, waren over het algemeen tevreden. Sommige exposanten spraken overigens ook betreft de beursverkopen over absolute recordcijfers.


Joachim Schäfer, bedrijfsleider van de Messe Düsseldorf GmbH, toont zich dan ook tevreden: „Met uiterst tevreden exposanten en 192.000 bezoekers heeft de Caravan Salon onze verwachtingen veruit overtroffen en zijn we blij dat we dit jaar een recordaantal bezoekers hadden. We zijn ook verheugd dat ons nieuwe hallenconcept zo goed is ontvangen“. Hij vervolgt: „Bovendien is het in de huidige marksituatie bijzonder prettig om te zien dat ook ongeveer 25.000 buitenlandse bezoekers de weg naar Düsseldorf hebben gevonden. De beroepsmatige bezoekers komen van over de hele wereld om hier hun zakenpartners te spreken en zich over alle innovaties te informeren.“