Record voor Hymer in jubileumjaar

Record voor Hymer in jubileumjaar

Voor de eerste keer 10.000 voertuigen in één jaar van de band bij Hymer

BAD WALDSEE – Het zal je als bedrijf gebeuren, dat je gedurende een jubileumjaar nóg een feestje te vieren hebt, omdat er een bedrijfsrecord is gevestigd.

Dat is het geval bij Hymer, waar voor het eerst 10.000 voertuigen in één jaar van de band rolden. Een mooi record, en dat in het jaar dat het ook 60 jaar geleden is dat het eerste recreatievoertuig door Erwin Hymer werd gebouwd.

Het 10.000e voertuig betrof een Hymermobil B-DL, die deze week van de band kwam in de fabriek in Bad Waldsee. Deze bijzondere Hymermobil wordt verscheept naar het Engelse dealerbedrijf Premier Motorhomes. Overigens is deze B-DL 678 ook de 632ecamper uit de B-Klasse Dynamicline serie en de 120e camper die met  deze indeling dit jaar in Bad Waldsee werd geproduceerd.

Er staat de Hymermobil B-DL zelf binnenkort ook een jubileum te wachten. Er zijn op dit moment namelijk zo’n 980 Hymermobil B-DL campers gebouwd, het is dus een kwestie van tijd tot de 1.000e Hymermobil B-DL camper van de band zal rollen.

Dit goede nieuws is niet het eerste bewijs dat het goed gaat met de caravan- en camperindustrie. De vooruitzichten voor de Caravan Salon 2017 in Düsseldorf zijn dan ook ronduit goed.

Tags
Like dit artikel
Tweet dit artikel