Pössl introduceert RoadCar buscampers

RoadCar buscamper

RoadCar, een nieuw merk buscampers van Pössl

ZOETERMEER – Om meer aan de wensen, en het budget, van beginnende camperaars tegemoet te komen introduceert Pössl naast GlobeCar een derde merk, RoadCar.

Dit merk begeeft zich in een wat lager prijssegment. Volgens eigen zeggen zijn de RoadCar modellen weliswaar iets meer basic uitgevoerd maar zijn ook deze ontwikkeld met de 25 know-how die de ontwerpers van Pössl hebben opgedaan.

Lagere prijssegment

In het lagere prijssegment zijn niet alleen beginnende camperaars actief, ook de meeste huurcampers komen uit het lagere prijssegment. Met name in de thuismarkt Duitsland zijn veel huurcampers, wat dit voor Pössl tot een interessante doelgroep maakt.

Zonder direct op de kwaliteit te beknibbelen, zijn de RoadCar-campers gemiddeld zo’n 5000 euro goedkoper dan een normale Pössl of GlobeCar buscamper. Dat is mede mogelijk doordat de RoadCar buscampers in de moderne fabriek van Capron worden gemaakt, waar ook de caravans en campers van Sunlight en Carado van de band rollen.

3 Modellen

Roadcar gaat de buscampers in drie verschillende uitvoeringen leveren, namelijk in een lengte van 540, 600 en 640 centimeter. Ze hebben alle een andere indeling. De RoadCar R540 is het kleinste model, met een zitgroep die kan worden omgebouwd tot bed. In de iets langere RoadCar R600 vinden we achterin een dwars geplaatst vast bed. De grootste is de RoadCar R640, deze is achterin voorzien van 2 enkele bedden.

Meer informatie kun je uiteraard vinden op de website van RoadCar.

Like dit artikel
Tweet dit artikel