Platformstrategie LMC in 2017 ook bij de campers

LMC Explorer Sport 2017

LMC voert in 2017 platformstrategie ook door bij campers

SASSENBERG – LMC heeft de laatste jaren flink geïnvesteerd in nieuwe productietechnieken. Dat resulteerde onder anderen in een nieuwe lichtgewicht bouwwijze en de LTT techniek waarbij de opbouw geheel houtvrij wordt samengesteld.

Voor modeljaar 2016 introduceerde LMC bij de caravans een nieuwe platformstrategie. Daarbij waren alle indelingen beschikbaar in alle series en waren ook alle uitvoeringsvarianten verkrijgbaar voor alle series en indelingen.

Deze week maakt LMC bekend dat deze nieuwe platformstrategie met ingang van modeljaar 2017 ook bij de campers zal worden doorgevoerd.

Dat houdt nogal wat in, namelijk dat de het indelingenpalet van de halfintegraal campers (de Cruiser serie) en de integraal campers (de Explorer) gelijk zijn. Ook zijn de uitvoeringsvarianten gelijk, beide series kun je krijgen als Sport, Comfort en de nieuwe Premium uitvoering. Uiteraard kun je daarnaast ook nog kiezen voor diverse kleuren bekledingsstoffen en zijn er nog de nodige opties, ook voor de basisvoertuigen.

Premium

lmc-cruiser- premium-interieur-2017De Premium uitvoering is nieuw voor 2017. Aan de buitenzijde kunnen we de Premium uitvoeringen duidelijk herkennen omdat ze zijn voorzien van een afwijkende, nieuwe achterzijde. Het interieur mag er ook wezen. De kastfrontjes zijn door LMC uitgevoerd in hoogglanzend wit, dat vormt een mooi contrast met het donkere houtdecor en de verchroomde greepjes. De tafelbladen zijn opvallend hoogwaardig uitgevoerd. Overeenkomstig het afwerkingsniveau zoals we wel bij de ‘Liners’ zien zijn de tafelbladen van de uitgevoerd in glanzend palissander decor en ook rondom voorzien van crèmekleurige randafwerking.

Comfort

LMC Cruiser Comfort 2017Bij de Comfort uitvoeringen van modeljaar 2017 zien we fraai gewelfde, hoogglanzende kastfrontjes.Op de tafelbladen past LMC het vertrouwde Grano decor toe.

Sport

LMC Explorer Sport 2017De Sport varianten maken in seizoen 2017 hun naam waar met een sportief, modern interieur. We zien er ‘matte’ look, geheel vlakke kastfrontjes voor de kastjes, donkergrijs meubeldecor en kastgreepjes van geborsteld chroom. Als contrast zijn de tafelbladen licht van kleur en zijn die rondom afgewerkt met een rand in geborsteld RVS look.