Pioneer Mediacenters met mogelijkheden voor campernavigatie

Campersite.nlZOETERMEER – In Hal 13 van de Caravan Salon zal Pioneer een aantal mediacenters voor campereigenaren presenteren.

 

Het betreft mediacenters op basis van de All-In-One Mediacenters AVIC-F860BT, AVIC-F960BT en AVIC-F960DAB, welke voorzien zijn van speciale door Pioneer ontwikkelde navigatiesoftware waarmee eigenaren van campers (en auto/caravan combinaties) kunnen navigeren waarbij de software rekening houdt met beperkingen zoals afmetingen en gewicht. Bovendien bevatten de mediacenters ook de database van de Bordatlas van Reisemobil.

De apparatuur is geschikt om te navigeren door maar liefst 25 landen. Optioneel kunnen tolwegen kunnen worden vermeden, uiteraard wordt er bij de planning automatisch rekening wordt gehouden met eventuele rijverboden en beperkingen vanwege de door de gebruiker ingevoerd lengte, breedte, hoogte en gewicht van zijn voertuig. Het systeem waarschuwt vooraf voor gevaarlijke situaties zodat ze bijdragen aan een veilige en ontspannen reis.
 

De mediacenters kunnen natuurlijk nog meer behalve navigeren, je kunt ook genieten van muziek en beelden. De omvangrijke ‘Infotainment’ opties komen tegemoet aan alle wensen, ook zijn ze compatible met alle gangbare smartphones en kun je er diverse digitale mediabronnen op aansluiten. Via www.pioneer.naviextras.com kun je ook extra POI’s downloaden.
 

Als je een andere camper koopt kun je je systeem gewoon houden omdat Pioneer passtukken voor de meeste andere voerttuigen kan leveren. Dat is makkelijk omdat je met het  apparaat vertrouwd bent, de rittenhistorie en de persoonlijke instellingen blijven behouden en je verzamelijk POI’s dan al aanwezig is.
 

Vanaf medio september heeft Pioneer de volgende mediacenters met ‘camper navigatie’ beschikbaar:

 

  • AVIC-F860BT-C: Dubbel-DIN, 6,1″-Touchpanel, CD/DVD, radio, versterker, Bluetooth, 2xUSB, audio/video in/uitgangen
  • AVIC-F960BT-C: Als de AVIC-F860BT-C, tevens voorzien van AppRadio Modus en HDMI-ingang
  • AVIC-F960DAB-C: Als de AVIC-F960BT-C, tevens voorzien van DAB digitale radio-ontvanger
Beoordeel dit artikel
 
Like dit artikel
Tweet dit artikel