Open dagen bij Niesmann+Bischoff op 10 en 11 november

Niesmann+Bischoff open dag luchtfoto

Open dagen bij Niesmann+Bischoff op 10 en 11 november

De jaarlijkse open dagen bij de Duitse camperproducent Niesmann+Bischoff zijn een gebeurtenis waar altijd een groot aantal camperaars op af komt.

Niesmann+Bischoff maakt deel uit van de Erwin Hymer Group en bouwt campers van de merken Arto, Flair en Smove. Deze vallen alle in de hogere of beter gezegd exclusieve prijsklasse.

Over 2 weken vinden de eerstvolgende open dagen plaats, en wel op 10 en 11 november. Iedereen die de nieuwste modellen van deze exclusieve merken en ook een kijkje in de keuken wil nemen is op beide dagen welkom vanaf 10 uur.

Rondleiding in fabriek

Een bezoekje aan deze open dagen is absoluut de moeite waard, ook als je (nopg) geen camper van een van deze exclusieve merken bezit. Er valt namelijk genoeg te zien. Er wordt ieder uur een rondleiding gegeven. Daar kun je zien dat een groot deel van het productieproces van de campers die Niesmann+Bischoff bouwt, nog echt ambachtelijk handwerk is. Er wordt die dagen ook gewerkt dus je krijgt echt een ‘live’ blik in de keuken van Niesmann+Bischoff. De campers van Arto, Flair en Smove bevinden zich dan ook in het hoogste prijssegment, waar de productieaantallen klein zijn en nagenoeg iedere camper wordt aangepast aan de wensen van de klant.

Noviteiten

Uiteraard kun je tijdens deze open dagen ook alle noviteiten voor modeljaar 2019 zien. De voornaamste noviteit die er te zien is, is de nieuwe woonwereld „verade oak“. Deze is opvallend licht en zorgt voor een heel mooi ruimtelijk effect.

Vermaak

De bezoekers komen er niet alleen voor de campers, want er is ook genoeg te beleven. Er wordt door Niesmann+Bischoff gezorgd naast muziek ook gezorgd voor eten en drinken. Voor de gezelligheid zorgen de camperaars ongetwijfeld zelf. Er wordt een bont gezelschap verwacht. De open dagen van Niesmann+Bischoff worden veelal bezocht door camperaars uit Duitsland, Nederland, Frankrijk, België, Groot-Brittannië en Zwitserland.

Like dit artikel
Tweet dit artikel