Open dagen en campers testen bij Carthago

Carthago Actiedag

Open dagen en campers testen bij Carthago

Wie op zoek is naar een camper in het premium segment, ontkomt er bijna niet aan om ook eens naar de campers van het Duitse topmerk Carthago te kijken.

Wie iets meer wil dan alleen dat kijken zou eens een bezoekje aan de Carthago fabriek, die ook wel Carthago-City wordt genoemd, kunnen overwegen. Carthago opent de deuren van haar fabriek namelijk een aantal keren per jaar open voor een actiedag.

Daarbij kunnen de bezoekers de fabriek uitgebreid bezichtigen en krijgen ze ook een uitgebreide presentatie van het bedrijf en haar producten. Maar er is meer, want de bezoekers kunnen de Carthago campers ook daadwerkelijk testen. Niet alleen op het fabrieksterrein, maar ook op de openbare weg. Uiteraard dien je wel over het vereiste rijbewijs te beschikken. Dat testen is natuurlijk heel aantrekkelijk als je de aanschaf van een camper van een flink bedrag overweegt. Meestal koop je zo’n camper om er veel en vaak mee onderweg te zijn. Dan is het wel zo fijn als je zo’n camper vooraf uitgebreid kunt proberen om te zien of deze daadwerkelijk aan je verwachtingen voldoet.

Carthago actiedagen

Komend jaar zal Carthago totaal 9 actiedagen houden. De eerste is al vrij snel, op 9 februari. Daarna staan er nog actiedagen ingepland op 13 april, 4 mei, 6 juli, 14 september, 5 oktober, 9 november en 7 december. Voor al deze dagen geldt: meld je vroegtijdig aan via carthago.com, want de capaciteit is beperkt. Per actiedag kunnen er slechts 8 paren deelnemen. Bij je aanmelding dien je ook aan te geven welke camper je zou willen testen. Je kunt kiezen uit de Carthago c-compactline I 143, chic c-line 4.2, chic e-line 50 en de s-plus 52. Volgens Carthago biedt deze selectie een goede weerspiegeling van het modellenpalet van Carthago. De deelname aan een Carthago actiedag is gratis.

Like dit artikel
Tweet dit artikel