Nóg completere Facile-en-Route Campergids Europa 2022

Facile-en-Route Campergids Europa 2022

Nóg completere Facile-en-Route Campergids Europa 2022

De 25ste editie van de Facile-en-Route Campergids Europa ligt weer in de winkel. Zoals we van de bekende gids zijn bevat deze een enorm aantal overnachtingsplaatsen voor camperaars, dit jaar voor het eerst ook in Estland, Letland en Litouwen.

De campergids, uitgegeven door Uitgeverij Facile Media, is met recht zeer compleet te noemen. In totaal omvat de gids informatie over maar liefst 9.580 camperplaatsen in maar liefst 30 Europese landen, uiteraard inclusief handige symbolen, een intuïtieve indeling en duidelijke foto’s.

Voordelen

Deze editie van de Facile-en-Route Campergids is, met de toevoeging van camperplaatsen in Estland, Letland en Litouwen, de meest complete en uitgebreide ooit. Ook profiteren kopers van de gids van allerlei andere voordelen. Zo kunnen zij gratis deelnemen aan de Nationale Camper Rally (Jubileumeditie) – een rally die allemaal bijzondere plekken in Nederland aandoet.

Daarnaast krijgen kopers gratis een jaarlicentie op de Camperstop-App (ter waarde van €5,99). Deze app is met zijn actuele info over meer dan 12.000 camperplaatsen, reviews en handige navigatiemodus de perfecte aanvulling op de Facile-en-Route Campergids.

Waar verkrijgbaar?

De jubileumeditie Facile-en-Route Campergids Europa 2022 is te koop bij diverse boekhandels, ANWB-winkels en online winkels, waaronder Bol.com en Camperreiswinkel.nl voor €26,95.