NKC Camper Experience

Campersite.nlIn het weekend van op 8 en 9 oktober 2011 zijn er op het TT-circuit in Assen geen snelle motoren of bolides, maar 2.100 campers te zien.

 

Deze campers  nemen deel aan de NKC Camper Experience, waarmee het 35-jarig bestaan van de NKC (Nederlandse Kampeerauto Club) wordt gevierd.

 

De NKC Camper Experience wordt georganiseerd in samenwerking met ANWB, ACSI, BOVAG, alle grote importeurs en vele anderen.

Op dit toch wel unieke camperspektakel kunnen belangstellenden de wereld van de camper en het camperen in nagenoeg al haar facetten beleven, zien, voelen en ervaren. De eigenaren van de 2.100 campers, zo’n 4.200 ‘camperaars’ delen hun passie met bezoekers en geven een kijkje in de keuken van de camper. Zodoende is de NKC Camper Experience een prima ontmoetingsplek voor aankomende en ervaren camperaars om tips uit te wisselen en zelf te beleven hoe het voelt om met een camper te recreëren en te reizen.

 

Campersite.nlHet programma van de NKC Camper Experience biedt verder uiteenlopende activiteiten zoals o.a. proefrijden op het TT-circuit, een behendigheidsparcours en een camper slipcursus. Ook is er een campermarkt met nieuwe en gebruikte campers alsmede de nodige gadgets en accessoires.

 

Verder zijn er diverse workshops over een aantal camper-gerelateerde onderwerpen. Uiteraard wordt er ook aan de kinderen gedacht, ook voor hen zijn er speciale activiteiten.